123 456 7890

Pelipäiviä selville
Seinäjoen Jalkapallokerhon talvikauden harjoitusotteluiden päivänmäärät alkavat vähitellen asettua paikoilleen.

Jo aikaisemmin sovittujen pelien lisäksi valmentaja Esa Haanpää on sopinut kahdesta matsista Ykkösestä pudonneen VIFK:n kanssa.

Treenipelit aloitetaan kotiottelulla 7. helmikuuta juuri tähtirintoja vastaan Wallsport Areenassa. Viikkoa myöhemmin, 14. helmikuuta, vieraaksi saapuu Lohko B:hen siirretty Närpes Kraft.

Helmikuun 21. päivänä Kerho matkustaa Kakkoseen nousseeen FC Jazzin vieraaksi Poriin ja 7. maaliskuuta on edessä reissu Närpiön uuteen halliin Kraftin vieraaksi.

Viikkoa myöhemmin, 14. maaliskuuta, Wallsport Areenaan saapuu vastavierailulle FC Jazz. Uusi tuttavuus tulee vastaan 21. maaliskuuta, jolloin Seinäjoella nähdään ensimmäistä kertaa tulevan kesän vastustajista FCJ Blackbird Jyväskylästä.

Huhtikuun 4. päivänä on alustavasti vastassa FC Kiisto ja ottelu pelataan Seinäjoella. Torstaina 9. huhtikuuta Kerho puolestaan matkustaa VIFK:n vieraaksi.

Otteluita pelataan myös 19.3. ja 28.3., mutta vastustajat ovat hieman auki. Myös kenraalin lopullinen päivä ja vastustaja ovat vielä auki.op”