123 456 7890

Peli jäi koppiin
OLS – SJK 3-0 (0-0)
53 min 1-0 Vesa Verronen
59 min 2-0 Vesa Verronen
90+ min 3-0 Jyri-Pekka Kukkonen

Seinäjoen Jalkapallokerhon A-juniorit kärsivät kauden ensimmäisen tappionsa sarjan kärkiottelussa Oulun Heinäpäässä vahvan isäntäjoukkueen onnistuttua ottelun toisella puoliajalla vieraitaan paremmin.

– Ensimmäinen puolaika oli meiltä ehkä koko kauden paras kokonaisuus, mitä tulee joukkuepuolustamiseen. Lisäksi meillä oli kaksi aivan loistavaa tilannetta tehdä maali. Tauon jälkeen OLS oli terävämpi ja nopeampi. Meillä jäi peli tauolta koppiin, harmitteli joukkueen vastuuvalmentaja Max Peltonen ottelun jälkeen.

OLS oli juuri niin vahva kuin ennakkoon oli odotettavaissa. Nyt sarjanousija johtaakin SM-karsintasarjaa puhtaalla pelillä kolmen kierroksen jälkeen.

– Kahden maalin tappioasemassa saimme tehtyä ryhtiliikkeen ja peliä takaisin haltuun. Painoimme kyllä, mutta ne paikat, jotka joskus uppoavat ja toisina päivinä menevät sentin pari ohi, menivät nyt ohi, jatkoi Peltonen.

– OLS ansaitsi varmasti voittonsa, mutta kyllä me maalin tai pari olisimme ansainneet noista paikoista. Lopussa kotijoukkue sitten sai sen kolmannen maalinsa yliajalla kun nostimme porukkaa ylös ja pelasimme vajaalla, Peltonen tiivisti.

Vajaalla SJK pelasi Aleksi Ahteen otettua suoran punaisen kortin suunsoitosta vain pari minuuttia ennen ottelun loppua. Homma tietää parin ottelun pelikieltoa ja tekee joukkueen hommat hankalammiksi, sillä Jesse Jääskeläinen ja Kalle Taimi ovat edelleen sivussa.

– Uskon, että “Allu” ottaa tuosta opikseen, eikä koskaan enää ota vastaavaa punaista. Kyllä tuollainen varmasti opettaa. Ensi lauantaina me tulemme Honkaa vastaan tappelemaan kynsin hampain pisteistä, lupasi Peltonen.

SJK: Tuomas Karjanlahti, Niko Nauholz, Tommi Kukila, Henri Huilla, Joona Lautamaja (85. Tuomas Kallionpää), Sami Viljanen (71. Pekka Rousu), Aleksi Ahde (ua), Veli-Pekka Pajula (v, 68. Akseli Metsä-Ketelä), Miika Korpela, Teemu Penninkangas, Eetu Takala (85. Erno Ruismäki)