123 456 7890

Seinäjoen Jalkapallokerhon kapteeni Veikkausliigakaudella 2014 on serbialaispuolustaja Pavle Milosavljevic. Muu kapteenisto on maalivahti Mihkel Aksalu, keskikenttäpelaaja Marco Matrone ja puolustaja Matti Lähitie.

SJK:ssa kapteenit nimeää päävalmentaja Simo Valakari.

Pavle on vahva johtaja kentällä sekä sen ulkopuolella ja hän täyttää valmennukseen siirtyneen Chris Cleaverin jättämän aukon mainiosti. Koko kapteenisto toimii hyvänä esimerkkinä kaikille pelaajille ja joukkueessa on todella vahva yhteishenki, kommentoi Simo Valakari.

Pavlesta tulee SJK:n kaikkien aikojen toinen ulkomaalaistaustainen kapteeni. Vuonna 2007 perustetun SJK:n kapteeninnauhaa käsivarressaan on aiemmin kantaneet J-P Salminen, Petri Niemi, Ville Ylinen ja Chris Cleaver.

Pavlea kunnioittaa kaikki suomalaiset- ja ulkomaalaiset pelaajat joukkueessa. Hän näyttää nimenomaan esimerkkiä kentällä ja on mielestäni todella hyvä valinta kapteeniksi. Se ei ole helppo vastuu, mutta Pavle pystyy homman varmasti hoitamaan, kommentoi valintaa kolme vuotta kapteenina toiminut ja tälle kaudelle valmennukseen siirtynyt Chris Cleaver.

Mies itse ottaa nauhan vastaan tavoilleen uskollisesti, nöyränä ja kunniaa koko muulle joukkueelle jakaen.

Tämä on tietenkin minulle suuri kunnia, mutta kuten sanoin pelaajille kopissa, tässä joukkueessa on kaikki kapteeneja. Yksitoista pelaajaa menee kentälle ja me kaikki teemme aina parhaamme joukkueen ja SJK:n eteen. Me kaikki kunnioitamme toisiamme ja kuuntelemme mitä muilla joukkueessa on sanottavaa. Tietenkin otan vastuun vastaan ja teen kaikkeni joukkueen eteen, mutta odotan samaa myös muilta pelaajilta, tuore kapteeni Pavle Milosavljevic kertoo heti nimeämisen jälkeen.

1987 Serbian Sremska Mitrovicassa syntynyt Pavle Milosavljevic tuli Seinäjoelle kaudelle 2013 ja hän oli tärkeä osa SJK:n kovaa puolustusta nousukaudella, nousten myös katsojien suosikiksi kovalla asenteellaan. Kauden päätteeksi SJK kannattajaryhmä Klopit äänesti hänet kauden pelaajaksi ja palkitsi Kloppien Kannu -kiertopalkinnolla.
Hän pelasi viimeistä JIPPO-ottelua lukuunottamatta kaikki kauden ottelut alusta loppuun ja sai tililleen kaksi maaliin johtanutta syöttöä sekä kolme varoitusta.

SJK Kapteeni kaudella 2014 on Pavle Milosavljevic