123 456 7890

SJK kapteenina alkavalla kaudella jatkaa serbiaispuolustaja Pavle Milosavljevic.

Pavlen ei tarvitse vetää mitään roolia, vaan hän on omalla persoonallaan ja tekemisellään ansainnut pukukopin. Hän on myös erittäin hyvä median ja fanien kanssa, ymmärtää seurakulttuurin sekä kannattajien merkityksen. Hän ymmärtää myös peliä erinomaisesti ja pystyy analyyttisiin juttuihin palavereissamme, kuvailee SJK:n päävalmentaja Simo Valakari kapteeniaan.

Milosavljevic tuli Seinäjoella kauden 2013 alussa ja otti heti paikkansa kannattajien sekä joukkueen sydämessä. Suomeen hänen kanssaan tuli myös silloinen tyttöystävä ja nykyinen vaimo. Omassa asunnossa Seinäjoella asuva pariskunta odottaakin esikoistaan syntyväksi vielä tänä keväänä.

Perheonnen lisäksi mies on valmis tekemään kaikkensa myös kentällä ja auttamaan joukkuetta unelmassa Veikkausliigan mestaruudesta.

Me olemme asettaneet tavoitteemme korkealle ja olemme valmiit tekemään sen eteen töitä. Tiedän että moni joukkue tulee tänä vuonna pelaamaan kovempaa meitä vastaan ja puolustamaan, joten jokainen peli tulee varmasti olemaan vaikeampi kuin viime kaudella. Mutta uskon silti että olemme valmiit siihen haasteeseen, sanoo SJK:n kapteeni Pavle Milosavljevic päättäväisenä.

SJK:n kapteenina oleminen on minulle suuri kunnia ja pidän sitä tärkeänä. Mutta meidän joukkueessamme kaikki pelaajat ovat tärkeitä. Jokainen antaa oman panoksensa samalla tavalla. Tietenkin kun sinulla on nauha hihassasi, sinun täytyy toimia esimerkkinä. Mutta ennen kaikkea auttaa muita pelaajia kaikin tavoin ja tehdä heistä entistä parempia, jatkaa Milosavljevic.

SJK:n kapteenina myös kaudella 2015 toimi Pavle Milosavljevic.

Milosavljevicin apuna toimii varakapteenit Mihkel Aksalu ja Marco Matrone.

Tässä joukkueessa on oikeastaan aika helppoa olla kapteenina, sillä me kaikki teemme töitä yhdessä ja haluamme yhdessä olla parempia. Meidän kaikkien tehtävä on auttaa joukkuetta ja pelitovereitamme parhaamme mukaan. Viime kaudella se toimi erinomaisesti, sanoo SJK:n virolaismaalivahti Aksalu.

Kapteenina oleminen merkitsee minulle paljon ja se on kunnia asia. Siinä roolissa saa olla esimerkkinä muille ja linkkinä pelaajien sekä valmennusjohdon välillä. Tykkään tästä roolista, painottaa puolestaan keskikenttäpelaaja Matrone.

SJK:n Veikkausliigakausi alkaa sunnuntaina klo 17.00, kun SJK matkustaa Turkuun FC Interin vieraaksi.