123 456 7890

Palosaari: Vähän yllätti

Kerhon riveihin viime kauden jälkeen Kokkolan Pallo-Veikoista siirtynyt Kim Palosaari myöntää olleensa hiukan yllättynyt maajoukkuekutsun saatuaan.

– Hajua oli. Sain tietää, että olen varalla ja aamulla tuli sitten mailia, että on valittu mukaan. Pikkuisen se kuitenkin yllätti, myöntää talvikaudella hyvin maalikehikon sisäpuolelle osunut Kim.

– Omalla ikäluokalla, eli U20-joukkueella oli maaliskuun alussa peli Portugalia vastaan ja kun en ollut siinä mukana, niin tämä oli siinä valossa ylläri. Kai sitä sitten pikkuisen kierrätetään porukkaa, pohti Kim, jonka mukaan talvi on ollut rankka.

– Kovaa on todellakin menty. Jalat on olleet tukossa, mutta niin ne on olleet varmasti kaikilla muillakin. En ole näin lujaa harjoitellut koskaan. Varsinkin viime kauden jälkeen tämä on ollut aika raju muutos, myöntää hyökkääjä.

– Onneksi ne kovat juoksut on nyt juostu. Sarjan alkuun mennessä ollaan kyllä sitten kunnossa ja paikat auki, lupaa tiistaiaamuna Helsinkiin matkaava pelimies.

Jos mies pääsee kehiin keskiviikon ottelussa Azerbaidzhania vastaan, tulee hänestä ensimmäinen Kerhon sopimuspelaaja, joka pukeutuu Suomi -paitaan.

Toki edelleen SJK junioreden väreissä pelaava Tuomas Lähdesmäki ehti viime kesänä debytoida niin Kerhon edustuksessa kuin poikien maajoukkueessakin.