123 456 7890

SJK U19 isännöi lauantaina 25.1. klo 14.15 starttaavassa harjoitusottelussa Vasa IFK:n U19 nuoria.

Molemmille ottelu on valmistava harjoitus viikon päästä alkavaan SM-Karsintasarjaan. Joukkueet pelaavat myös molemmat samassa Pohjoislohkossa.

SJK U19 kohtasi jo aiemmin tänä talvena VIFK:n heidän kotihallissaan Vaasassa ja silloin isäntäjoukkue oli 2-1 maalein parempi, Niko Hietaharjun iskiessä SJK:n ainokaisen pilkulta. Tuolloin SJK aloitti ottelun hieman unessa ja vaasalaiset pääsivät iskemään kaksi maalia ottelun ensimmäisellä puoliajalla. Toista puoliaikaa SJK hallitsi lähes täysin, mutta ei onnistunut pilkkua lukuunottamatta maalinteossa.

Niko Hietaharju maalasi joukkueiden edellisessä kohtaamisessa.

Valtteri Peitso loukkaantui taas

SJK U19 joukkueen maalivahti Valtteri Peitso palasi juuri tälle talvelle takaisin pitkän loukkaantumisen jälkeen, mutta nyt mieheltä meni olkapää niin pahasti sijoiltaan, että toipumisaika on kenties jopa puolisen vuotta. Näin ainakin talvikaudella joukkueen torjuntavastuun hoitaa kaksikko Paavo Valakari ja Konsta Rintala.

SJK edustus pelaa oman pelinsä jo perjantaina ja siinä mukana ei tällä tietoa ole SJK U19 joukkueen pelaajia ja näin joukkue pääsee lähes parhaalla kokoonpanollaan otteluun. Edustuksen mukana treenaavista vain Elias Ahde joutuu vielä katsomaan pelejä kentänlaidalla, sillä aiemmin murtunut käsi ei vielä kestä kaatumisia.

Kerhon miehistö nappasi makoisan harjoitusvoiton viime viikonloppuna, kun se kaatoi moninkertaisen ikäluokan mitalistin, JJK:n kotihallissaan 3-2 luvuin. Siinä ottelussa SJK näytti että aineksia on vaikka mitaleille asti, sillä niin hyvältä pelaaminen ajoittain näytti. SJK:n maalit iski Antti Palomäki ja Tuomas Lähdesmäki, ensinmainittu onnistui kahdesti.

Lauantaina nähdään todennäköisesti jälleen kova kamppailu naapurusten välillä ja molemmat hakee jo psykologista etumatkaa tulevaan karsintaan.

SJK U19 – VIFK U19 lauantaina 25.1. klo 14.15, Wallsport Areenalla.

Liput otteluun 5 euroa, SJK Kausikorteilla sisään ilmaiseksi.
Kaikki ottelun lipputulot käytetään lyhentämättömänä SJK U19 joukkueen toiminnan tukemiseen.

Tervetuloa!

Antti Palomäki oli SJK U19 joukkueen edellisessä ottelussa liekeissä, iskien kaksi maalia JJK:n verkkoon.