123 456 7890

Brian Page johti SJK:ta maanantaina pelatussa SJK – RoPS -ottelussa. Kuva Studio Street / Marko Koivuporras.

SJK:n päävalmentajana ainakin kauden loppuun jatkava Brian Page saa avukseen koko SJK Akatemian valmennusryhmän. Myös SJK:n edustuksen muu valmennusryhmä jatkaa tehtävissään. SJK Akatemian U20-joukkueen valmentaja Thomas Dunne ottaa samalla vastuulleen Kakkosessa pelaavan SJK Akatemian U23-joukkueen.

Parhaillaan UEFA A-valmentajalisenssiä suorittava Brian Page tulee jatkamaan SJK:n päävalmentajana kauden loppuun. Pagelta puuttuu tehtävään vaadittava UEFA Pro -lisenssi, mutta hän saa toimia valmentajana ilman lisenssiä ainakin 60 päivää. SJK on anonut poikkeuslupaa Pagelle jatkaa tehtävässä pidempään. Valmennusryhmässä on joka tapauksessa mukana myös Dunne, jolla on UEFA Pro -lisenssi.

Brian on lahjakas nuori valmentaja, joka pyrkii kokoajan kehittämään itseään paremmaksi työssään. Olemme erittäin onnekkaita, että meillä on tällainen henkilö valmiiksi seurassamme. Hänellä on nyt mahdollisuus näyttää taitonsa ja johtajuuskykynsä viemällä meidän edustusjoukkuetta eteenpäin tämän kauden loppuun saakka, sanoo SJK:n tekninen johtaja Richard Dorman.

Valmentajalisenssin suhteen odotamme vielä vahvistusta Palloliitolta, mutta emme usko tämän olevan ongelma, Dorman jatkaa.

Akatemian valmennukseen kuuluva Toni Lehtinen toimii myös SJK-junioreiden Talenttivalmentajana yhdessä SJK-junioreiden Jyri Hietarharjun kanssa. SJK:n valmennusryhmään kuuluu maalivahtivalmentaja Luis Fernando, fysiikan ja suorituskyvyn osastosta vastaava Mikko Kujala sekä fysioterapeutti Tiitus Lehtinen. Pekka Lehtinen jatkaa huoltajana ja joukkueenjohtajana. Kaikki valmennusryhmän jäsenet ovat tehtävissään päätoimisesti.

Meillä on nyt koossa vahva valmennusryhmä, joka työskentelee päivittäin yhdessä ja pyrkii tuomaan meille menestystä ja viemään seuraa eteenpäin. Kaikilla on myös mahdollisuus kasvattaa omaa vastuutaan, kertoo Dorman.

Nyt me tarvitsemme tuleviin tärkeisiin otteluihin kaiken mahdollisen tuen kannattajiltamme. Niin edustusjoukkueelle kuin SJK Akatemian Kakkosessa pelaavalle joukkueelle, sanoo Dorman vielä lopuksi.

SJK kohtaa ensi sunnuntaina runkosarjan toiseksi viimeisessä ottelussa IFK Mariehamnin. Ottelu pelataan Ahvenanmaalla sunnuntaina 25.8. klo 18.30. Poikkeuksellisesti ottelusta ei tule Vierasmatsi Live -tapahtumaa, koska OmaSp Stadionilla on samana päivänä menossa OmaSp Stadionfestin purku. Ottelu näkyy kuitenkin suorana Ruutu-palvelusta. SJK Akatemian Kakkosessa pelaava joukkue kohtaa lauantaina kotiottelussa JS Herculeksen ja ottelu pelataan klo 17.00 Jouppilanvuoren tekonurmella. Muiden joukkueiden ottelut löydät SJK:n nettisivuilta.

Veikkausliigan runkosarjan päätösottelu SJK – KuPS pelataan OmaSp Stadionilla lauantaina 31.8. klo 16.00. Ottelun ennakkoliput ovat myynnissä SJK:n verkkokaupassa ja arkisin klo 9-16 SJK Shopissa. Runkosarjan jälkeen Veikkausliiga jakaantuu kahtia, ylempään Mestaruussarjaan ja alempaan Haastajasarjaan, joiden otteluohjelmat selviävät vasta runkosarjan päättymisen jälkeen.