123 456 7890

SJK maalivahti Paavo Valakari lähtee Suomen U17-maajoukkueen mukana Sloveniaan, missä he kohtaavat isäntämaa Slovenian kahdesti vieraskentällä, tiistaina 29.4. ja torstaina 1.5.

Joukkue kokoontuu maanantaina 28.4. Helsinkiin ja jatkaa siitä yhdessä matkaa Sloveniaan.

Paavo Valakari nimettiin aluksi varasijalle joukkueeseen, mutta JJK:n Teppo Marttinen jää seurakiireiden vuoksi sivuun ja näin Paavo täydentää joukkueen.

Valakari on parhaillaan Kerho 07:n mukana Tampereella, missä joukkue kohtaa sunnuntai-iltana klo 18.30 pelattavassa Kakkosen länsilohkon sarja-avauksessa, isäntäjoukkue Ilves-Kissat Pyynikin Stadionilla.

Aika hyvä tilanne meillä nyt, kun Kerho 07:ssa pelaa sekä U19-maajoukkueen maalivahti Ville Viljala, että U17-maajoukkueen maalivahti Paavo Valakari, myhäili SJK maalivahtivalmentaja Jori Särkkä tyytyväisenä.

Kerho 07:n mukana on nippu muitakin SJK:n maajoukkuemiehiä, sillä Tampereelle lähteneessä kokoonpanossa on molempien maalivahtien lisäksi U19-maajoukkueen Joona Lautamaja ja U18-maajoukkueen Tuomas Lähdesmäki ja Elias Ahde.

Tänään pelaa myös Suomen U16-maajoukkue UEFA Development Tournamentin avausottelun Tallinnassa Venäjää vastaan ja tuossa ottelussa on mukana puolestaan SJK-Junioreiden Joonas Sundman. Hän aloittaa ottelun vaihdosta.

Maalivahti Paavo Valakari lähtee U17-maajoukkueen mukaan.