123 456 7890

SJK:n kausi päättyy vierasottelulla sunnuntaina 23.10. klo 15.00, kun SJK kohtaa HJK:n Helsingin Sonera Stadiumilla. Ottelussa on kovat panokset, sillä molemmat kamppailevat Suomen mestaruudesta.

Otteluun on odotettavissa suuri yleisömäärä ja Seinäjoeltakin lähtee satoja kannattajia paikanpäälle omiaan tukemaan.

Sonera Stadiumilla kaikki SJK-kannattajat ja joukkuetta tukemaan tulevat sijoitetaan Pohjoispäätyyn, joka avataan ainoastaan SJK-väkeä varten. Siellä on omat palvelut ja sisäänkäynnit. Pohjoispäätyyn tulee kannattajien mukaan yhtenä suurena perheenä myös SJK:n seurajohto ja hallitus. Pohjoispäätyyn on lämpimästi tervetulleita lisäksi kaikki Helsingissä asuvat entiset pohjalaiset, jotka haluavat tulla mukaan kannustamaan SJK:ta voittoon.

Liput Sonera Stadiumin Pohjoispäätyyn ostetaan tästä linkistä: Liput Pohjoispäätyyn

Lippujen hinnat Pohjoispäätyyn on aikuisille 14,50 � ja lapsile 10 � (4-12 vuotiaat). Alle 4-vuotiaat sisään ilmaiseksi.

Pohjoispäädyssä on tilaa n.1000 ihmiselle ja sinne odotetaan paikalle jopa 400-700 SJK kannattajaa. Vaikka Ticketmastersin verkkosivuilla voikin valita omat istumapaikkansa, ei näillä ole päädyssä merkistystä, vaan kaikki voivat mennä avoimena olevissa lohkoissa niille paikoille, minne haluaa. SJK:n kannattajaryhmä Klopit, sijoittuu katsomon alareunaan keskelle.

Bussikuljetukset peliin Seinäjoelta

SJK ja Härmän Liikenne järjestää otteluun kaikille avoimet bussikuljetukset, johon paikat ovat varattavissa Härmän Liikenteen nettisivuilla, tästä linkistä: Bussikuljetus

Matkaan lähdetään Seinäjoen Matkakeskukselta sunnuntaina aamulla klo 8.30 ja väkeä otetaan kyytiin OmaSp Stadionilta klo 8.40. Autoja on alustavasti varattuna useampia ja tarkoitus on, että yhdestä autosta tulee ns. perhekannattajien bussi. Autot ajetaan suoraan Sonera Stadiumille Pohjoispäädyn läheisyyteen ja bussit lähtevät ottelun jälkeen takaisin Seinäjoelle samaa reittiä. Ensimmäiset autot ovat takaisin Seinäjoella noin klo 23.00 paikkeilla.

Bussimatkan hinta edestakaisin on vain 30 � + euron varausmaksu. Ottelulippu tulee jokaisen ostaa erikseen omasta linkistään.

Tervetuloa mukaan bussireissulle ja kannustamaan SJK voittoon kauden päätösottelussa!

SJK-kannattajat Suomen Cupin finaalissa.