123 456 7890

SJK:n 19-vuotias laitapuolustaja Otto Kemppainen, on valittu Suomen U21-maajoukkueeseen. Koko SJK-väki onnittelee Kemppaista valinnasta.

Mika Lehkosuon valmentama Suomen alle 21-vuotiaiden maajoukkue matkustaa tulevalla maajoukkuetauolla kohtaamaan Puolan ja Slovenian vierasotteluissa. Puola kohdataan 15.6. ja Slovenia 20.6. Ottelut toimivat näyttöpaikkoina ja valmistavina otteluina syksyllä alkaviin EM-karsintoihin.

Rovaniemellä vuonna 2003 syntynyt Otto Kemppainen on aiemmin edustanut Suomea poikamaajoukkueissa 20 pelin verran, viimeksi U19-maajoukkueen syksyllä 2021 päättyneissä EM-karsinnoissa. Pelejä U21-maajoukkueessa ei vielä ole, joten jos Kemppainen pääsee kentälle Puolaa tai Sloveniaa vastaan, tekee hän samalla U21-maajoukkuedebyytin. Kemppainen teki Veikkausliigan debyyttinsä kuluvalla kaudella SJK-paidassa kotiottelussa FC Lahtea vastaan. Kaikkiaan Veikkausliigapelejä on nyt koossa 5 ja lähellä on ollut myös debyyttimaali. RoPS-kasvatti Kemppainen siirtyi Seinäjoelle viime kesän siirtoikkunassa Italian Hellas Veronan nuorisoakatemiasta.

SJK pelaa seuraavan kerran ensi lauantaina 3.6. klo 17:00, kun se kohtaa Veikkausliigan kärkikamppailussa HJK:n Helsingin Bolt Areenalla. Ottelu näkyy suorana Ruutu Urheilu-palvelusta, ja paikan päälle matkaava SJK-väki voi ostaa liput vieraskatsomoon tästä linkistä. Seuraava kotiottelu on ensi viikon torstaina 8.6. pelattava Veikkausliigan Pohjanmaan derby SJK – VPS, joka pelataan OmaSp Stadionilla klo 18:15 alkaen. Liput kotipeleihin edullisimmin Ticketmasterin kanavista.