123 456 7890

Käpylän Pallon valmennuspäällikkö Ossi Virta aloittaa SJK:n akatemian johtajana kesäkuun alussa. Nuorista lupaavista pelaajista koostuva Kerho 07 Akatemia tehostaa siten toimintaansa ja tarkoituksena on tarjota nuorille pelaajille parhaat mahdolliset edellytykset kehittyä huipputasolle.

Ossi Virta, on toiminut Käpylän Pallon valmennuspäällikkönä ja juniorivalmentajana yhteensä noin kymmenen vuotta. Hän on vastannut tehtävässään seuran laadukkaasta junioritoiminnasta ja ollut valmennuspäällikkönä myös seuran Kakkosessa pelaavalle edustusjoukkueelle. Hänellä on UEFA B-valmentajalisenssi ja hän käy parhaillaan UEFA A-valmentajakoulutusta.

SJK:ssa Virran tehtävänä on kehittää akatemian toimintaa, tehdä sen linjaukset ja henkilövalinnat pitkällä tähtäimellä. Toimia linkkinä SJK edustuksen, SJK-junioreiden ja kumppanuusseura FC Jazzin välillä, sekä koordinoida yhteistyötä Palloliiton ja muiden yhteistyökumppaneiden – kuten alueen koulujen kanssa. Lisäksi hän pitää yllä kansainvälisiä kontakteja, tekee pelaajatarkkailua ja hankkii akatemiaan lupaavia pelaajia.

Kakkosen pohjoislohjossa pelaavan Kerho 07:n valmentajina toimii Max Peltonen, Heikki Tuomilehto ja Jorma Tuohisaari. Lisäksi edustusjoukkueen maalivahtivalmentaja Jori Särkkä vastaa akatemian maalivahtivalmennuksesta ja fyysisestä valmennuksesta vastaa yhteistyössä Jaakko Nevanlinna ja Juha-Jaakko Ulvila.

Ossi Virta on parhaillaan Hollannissa tutustumassa suurseura Ajaxin akatemiatoimintaan ja hänen ajatuksiaan tulevasta kuullaan viimeistään kesäkuun alussa.

Virta kävi tutustumassa koko SJK:n toimintaan jo viime kesänä viikon ajan ja tuolloin SJK TV haastatteli häntä hänen huomioistaan. Tuo haastattelu on alkaa tämän linkin kohdasta 4:52.