123 456 7890

SJK on tehnyt uuden pelaajasopimuksen puolustaja Oskari Väistön kanssa. 18-vuotias SJK-kasvatti Väistö kuului kaudella 2023 SJK Akatemian Ykkösessä pelaavan joukkueen avainpelaajiin. Uusi sopimus on kaksivuotinen, ja se sisältää vuoden jatko-option.

–Odotan kovasti tulevaa kautta ja tulevia vuosia ja sitä mitä ne tuovat tullessaan. Olen pelannut koko urani SJK:ssa, joten uusi sopimus tänne oli selkeä jatkumo kaikelle, kertoo Oskari Väistö.

Oskari Väistö ehti tehdä Veikkausliigadebyyttinsä edustusjoukkueessa heinäkuussa voitokkaassa vierasottelussa FC Interiä vastaan. Väistö on on tuttu kasvo myös eri ikäluokkien maajoukkueissa. Syksyllä hän edusti U19-joukkueessa Suomea EM-karsinnoissa.

–Ensi kaudella on tavoitteena päästä pelaamaan edustusjoukkueeseen hyviä minuutteja ja tulevaisuudessa tähtäin on ulkomaan kentillä, sanoo Väistö.

Onnittelut uudesta sopimuksesta, Oskari!

SJK pelaa harjoitusottelun Viron Paide Linnameeskondia vastaan lauantaina 13.1. Ottelun alkamisaika tarkentuu myöhemmin. Voit varmistaa pääsysi otteluun ostamalla kausikortin osoitteesta ticketmaster.fi