123 456 7890

Suomen U19-maajoukkueen 18-vuotias hyökkääjä Onni Hänninen siirtyy Seinäjoen Jalkapallokerhoon synnyinkaupunkinsa FC Lahdesta. SJK ja Hänninen tekivät kahden vuoden sopimuksen, joka sisältää jatko-option.

Kaudella 2023 Hänninen pelasi Veikkausliigassa 11 ottelussa tehden niissä yhden maalin. Debyytin Suomen pääsarjassa hän teki kaudella 2022. Sitä ennen FC Kuusysin kasvatti Hänninen pelasi Unkarin Ferencvárosi TC:n nuorisoakatemiassa.

–Hieno päästä näin isoon seuraan ja tällaiseen organisaatioon missä tehdään asioita hyvin. SJK:ssa pelatessani tavoitteenani on päästä Suomessa ihan huipulle ja siitä sitten ulkomaille – Tavoitteet ovat korkealla, kertoo Onni Hänninen.

Tervetuloa Kerhoon, Onni!

Hänninen on käytettävissä jo tulevana lauantaina, kun SJK kohtaa harjoitusottelussa VPS:n OmaSp Stadionilla klo 14:45. Liput otteluun myydään portilta hintaan 10€ (lapset 5€). Alle 7-vuotiaat pääsevät otteluun aikuisen seurassa maksutta. Luonnollisesti myös kausikortit ja uudet seurakausikortit käyvät tässä ottelussa. Voit ostaa kausikorttisi Ticketmasterista.