123 456 7890

Huomenna lauantaina 3.9. juhlitaan OmaSp Stadionin avajaisia – mukana Juha Tapio, Eppu Normaali, Janna sekä Duudsoneiden Jarppi ja HP.

OmaSp Stadionin nurmi korkattiin loppuunmyydyn yleisön edessä, Veikkausliigan SJK – HJK -ottelun merkeissä jo kesäkuussa, mutta juhlat jatkuvat edelleen, kun OmaSp Stadionilla vietetään sen virallisia avajaisia syyskuun ensimmäisenä lauantaina.

Avajaisissa esiintyvät pohjalaisverinen SJK-kannattaja Juha Tapio, 40-vuotisjuhlavuottaan juhliva Eppu Normaali sekä Suomen suosituimpiin kuuluva – kultaa ja platinaa myynyt naisartisti Janna. Mukana virallisissa avajaisissa ovat itseoikeutetusti eteläpohjalaista hulluutta maailmalle vieneen stunt-taituriryhmä Extreme Duudsonien Jarno �Jarppi� Leppälä ja Hannu-Pekka �HP� Parviainen. OmaSp Stadionin virallisten avajaisten järjestäjänä toimivat SJK sekä Seinäjoen Vauhtiajot.

Tapahtumaan pääsee kätevästi bussikuljetuksilla ympäri Seinäjoen ja kuljetukset on järjestetty myös maakunnasta. 500 ensimmäistä sisääntulijaa, saa portilla myös pääsylipun 17.10. pelattavaan SJK – PK-35 Vantaa otteluun. Kannattaa olla ajoissa paikalla.

Tervetuloa mukaan juhlimaan OmaSp Stadionin avajaisjuhlaan!

Tapahtuman järjestelyistä löydät lisäinfoa tämän uutisen alaosasta.


Tapahtuman TV-mainos

Tapahtuman järjestelyt ja aikataulut

Liput:
Kenttälippu: 39 �
Numeroitu istumapaikka katsomosta: 44 �
VIP-liput alkaen 99 � + alv

Osta liput: Lippupiste
Osta liput: Tiketti

Aikataulu:
17:30 Portit auki VIP-vieraille ruokailuun
18:00 Portti auki muille vieraille
19:00 Janna
20.05 Duudsoneiden Jarppi ja HP (HUOM! MUUTTUNUT AIKA)
21.20 Eppu Normaali
23.30 Juha Tapio
01.30 Portit kiinni

*Järjestäjä pidättää oikeuden aikataulu ja ohjelmamuutoksiin*

Ajantasalla olevan tapahtumainfon saat Facebook eventistä

Alueelta löytyy anniskelualueet ja muut palvelut. Pysäköinti on mahdollista maksullisilla pysäköintialueilla.

Kuvat aukeavat isommiksi klikkaamalla.

Bussikuljetukset:

Tapahtumaan järjestetään bussikuljetukset Seinäjoen asuntoalueilta ja keskustasta. Kaupungin sisäisten bussien lähtöajat Hyllykallion lenkille ovat klo 16.30, klo 17.30 ja klo 18.30. Kärjen lenkille klo 17.00, klo 18.00 ja klo 19.00

Paluumatkat yhdellä autolla pitkänä lenkkinä, johon yhdistetään sekä Hyllykallion, että Kärjen lenkki, jolloin paluun lähtöajat ovat: klo 23.30, klo 00.30 ja klo 01.30.

Tapahtumaan pääsee myös maakunnasta ja maakuntabussien aikataulut löytyy tästä kuvasta: