123 456 7890

Pystyt nyt minkä tahansa katsomon lippua ostaessasi kassalla lisäämään Ticketmasterissa ostoksiisi myös houkuttelevan KultaBuffan, kylmiä juomia sekä SJK-fanihuiveja!

KultaBuffa korvaa tutuksi tulleen Kultalinjan 2. kerroksen Carlsberg Sports Barissa ennen jokaista Veikkausliigan kotiottelua. Kausikorttilaisille KultaBuffa maksaa Carlsbergin tiskiltä 12,00 €.

Omistatko Kultalippu-voucherin? Ei ongelmaa, ne saa aktivoitua tuttuun tapaan jatkossakin kaikkiin otteluihin Ticketmasterin sivuilla tai ottelutapahtumassa lipunmyyntikopilla. Myös jo-ostetut Kultaliput käyvät sellaisinaan entiseen tapaan.

KultaBuffassa on kolme kiertävää menua. Ilmoitamme ennen tapahtumaa, millaista ruokaa kussakin ottelussa on tarjolla. Menut ovat nähtävissä myös ottelukohtaisesti lippuja ostaessa osoitteessa Ticketmaster.fi. Tulevan 4.5. lauantain huippukamppailussa KuPSia vastaan tarjolla on siipibuffet!

Voit lunastaa ravintolatuotteet lippua/tilausvahvistusta näyttämällä OmaSp Stadionin toisen kerroksen Carlsberg Sports Barissa ja huivit voit noutaa Hetki Areenan JunnuKlubilta!

Tervetuloa nauttimaan peleistä ja hyvästä ruuasta!