123 456 7890

Seinäjoen OmaSp Stadionin tapahtumakalenteri vuodelle 2022 on nyt julkaistu! OmaSp Stadionilla järjestettävissä tapahtumissa koko perhe pääsee nauttimaan huikeista elämyksistä huippu-urheilun ja konserttitapahtumien parissa. Kansainväliset vieraat niin uusitulla futiskentällä kuin tapahtuma-areenalla täydentävät kaikkien aikojen tapahtumakesän. Katso kaikki tulevan kesän tapahtumat, lataa ne kalenteriisi ja varmista paikkasi ostamalla liput jo nyt.

Tapahtumavuosi 2022 tulee olemaan OmaSp Stadionin historian vilkkain. Se tulee tarjoamaan elämyksellistä ja monipuolista sisältöä eri kohderyhmille. Haluamme tarjota unohtumattomia asiakaskokemuksia kaikille kävijöille jokaisessa tapahtumassamme läpi vuoden, sanoo toimitusjohtaja Sami-Petteri Kivimäki.

Tapahtumakauden avaa OmaSp Stadionilla Veikkausliigan avausottelu lauantaina 2.4., kun SJK kohtaa Helsingin IFK:n. Vappuna puolestaan väkeä kerää tapahtuma-areenalle Ikuinen Vappu -festivaali, jossa Suomen kärkiartistit tanssittavat vappujuhlijoita. Kesän ehdottomia kohokohtia ovat myös Lauri Tähkän konsertti kesäkuussa, SJK:n Euro-ottelut heinäkuussa sekä elokuussa järjestettävä OmaSp Stadionille Seinäjoen keskustasta siirtynyt kaksipäiväinen Solar Sound festivaali.

OmaSp Stadion ei ole enää pelkästään erinomainen jalkapallonäyttämö. Se on täysiverinen tapahtuma-alusta, jossa on mahdollista järjestää suuria yleisötapahtumia ympärivuotisesti. Jopa 15 000 henkeä vetävä uusi kokonaisuus kahdella lavalla ja laadukkailla ravintolapalveluilla nostaa OmaSp Stadionin Seinäjoen parhaaksi tapahtuma-alustaksi. Tällaiselle monipuoliselle tapahtuma-alustalle on ollut tilausta ja tämän kesän huipputapahtumien lisäksi mielenkiintoisia neuvotteluita on käynnissä myös tuleville vuosille, jatkaa Kivimäki.

Myös SJK:n ottelutapahtumat tullaan näkemään entistä vaikuttavampina uusien entistä laajempien ottelutapahtumien ja Superlauantaiden myötä. Superlauantait ovat kokopäiväisiä ottelutapahtumia, joissa on tarjolla elämyksiä koko perheelle. Superlauantait keräävät ihmiset yhteen nauttimaan yhdessäolosta ja päivät huipentuvat huippuartistien konsertteihin.

Suurten tapahtumien lisäksi OmaSp Stadion muuntautuu mm. yrityksille räätälöityihin tapahtumiin, kokouksiin ja muihin yksityistilaisuuksiin.

Tutustu tarjontaan ja hanki lippusi suosikkitapahtumiin nyt! Katso lisää: https://omaspstadion.fi/tapahtumat