123 456 7890

Kahtena päivänä OmaSp Stadionilla juhlittu OmaSp Stadionfest sekä lauantaina päivällä järjestetty lasten ilmaiskonsertti, keräsi yhteensä noin 15 000 kävijää. Eniten väkeä oli lauantaina illalla, jolloin stadionilla juhli noin 6000 ihmistä. Myös Oma Säästöpankin tarjoama Hevisauruksen ilmaiskonsertti lapsille ja lapsiperheille oli menestys, keräten paikalle noin 5000 ihmistä. Perjantain avauspäivänä Seinäjokea kurittanut kaatosade verotti hieman kävijöitä, mutta silloinkin tapahtumassa oli lähes 4000 kävijää.

OmaSp Stadionfestin esiintyjinä oli perjantaina Abreu, Jannika B, Pete Parkkonen, Elastinen ja Kapasiteettiyksikkö. Lauantaina päivällä esiintyi Hevisaurus ja illalla Paula Koivuniemi, Vesa-Matti Loiri, Ville Valo & The Agents, Kolmas Nainen ja Apocalyptica, jolla oli mukana vierailevina tähtinä Marco Hietala, Ellips, Antti Hyyrynen ja Tipe Johnson.

Tapahtuman järjestäjinä toimi SJK ja SJK-konserniin kuuluva OmaSp Stadion.

OmaSp Stadionfest oli meiltä koeponnistus, kuten aiemmin olen mediassa kertonut. Saimme hyvää kokemusta ja ainakin artisteilta sekä asiakkailta saadun hyvän palautteen mukaan, olemme tehneet asioita oikein. Varsinkin asiakkailta olemme saaneet oikein positiivista palautetta, sanoo OmaSp Stadionin tapahtumakoordinaattori Pekka Hautala.

Kuitenkaan ei saa tyytyä tai jäädä laakereille lepäämään, vaan tästä viikonlopusta otetaan nyt ensi vuotta varten kaikki hyvät pointit mukaan ja koitamme parantaa kaikkea mikä ei vielä toiminut täysin. Lähiaikoina teemme päätöksiä ensi vuodesta, missä muodossa ja miten me järjestämme mahdollista seuraavaa tapahtumaa. Nyt on kuitenkin aika hiukan levätä, rauhassa katsella ja kerätä kaikki mahdollinen data talteen, Hautala jatkaa.

Suuret kiitokset asiakkaille, meillä oli todella vähän minkäänlaisia järjestyshäiriöitä festivaalialueella. Eli asiakkaat olivat ottaneet juuri oikean festivaalifiiliksen stadionille mukaan, kiittelee Hautala vielä lopuksi.

Kuvat perjantailta: Mika Alavesa.