123 456 7890

OmaSp Stadionin konsertin artistikattaus täydentyy upealla triolla, kun Ellinoora, Suvi Teräsniska ja Irina liittyvät aiemmin julkaistujen JVG:n ja Apulannan seuraksi. OmaSp Stadion esittää -stadionkonsertin kaikki esiintyjät ovat nyt selvillä ja liput myynnissä Lippu.fi-kanavissa.

Suomen tämän hetken suosituimmat ja kuunnelluimmat yhtyeet, JVG ja Apulanta sekä upea naistrio Ellinoora, Suvi Teräsniska ja Irina, esiintyvät ensi kesänä Seinäjoen OmaSp Stadionilla järjestettävässä stadionkonsertissa.

Ellinoora palkittiin helmikuun alussa pidetyssä Emma-gaalassa 2019 Vuoden Naissolistina. Samassa gaalassa jo aiemmin stadiontapahtumaan julkistettu JVG voitti Vuoden Yhtye, Vuoden Biisi, Vuoden Pop ja Vuoden Striimatuin Emmat. Niin ikään aiemmin julkistettu Apulanta puolestaan voitti Vuoden Rock-Emman.

Yksipäiväinen tapahtuma järjestetään lauantaina 15.8. 2020 Suomen parhaissa stadionolosuhteissa. Tapahtuma on K18.

Tapahtuman järjestävät SJK ja OmaSp Stadion, yhteistyössä Selmu ry:n kanssa. Liput tapahtumaan Lippupisteen kanavista ja palvelupisteistä.

LIPUT:
Kenttä 49,90 €
Katsomo 59,90 €
Huom! Tapahtuma on K18.

Ellinoora

Uuden sukupolven popartisti Ellinoora tunnetaan persoonallisesta äänestään, koskettavista sanoituksistaan ja isoista popmelodioistaan. Hän on tehnyt lukuisia koko kansan tuntemia hittejä kuten Elefantin paino, Leijonakuningas ja Bäng Bäng typerä sydän feat. eetu. Elokuussa 2019 Ellinoora julkaisi odotetun toisen albuminsa Vaaleanpunainen vallankumous, joka nousi ilmestymisensä jälkeen suoraan Suomen virallisen albumilistan ykköseksi. Platinaa jo ennakkoon striimannut albumi menestyi myös Spotifyssa: julkaisupäivän jälkeen 10 kappaletta nousi Spotifyn Top 50 -listalle. Vuonna 2016 ilmestyneen ja tuplaplatinaa myyneen Villi lapsi debyyttialbumin ja syksyn 2018 Vain Elämää -ohjelman myötä Ellinoora kasvoi koko kansan artistiksi. Helmikuussa 2020 hänet valittiin 2019 vuoden naisartistiksi ja hänet on aiemmin palkittu mm. vuoden musiikintekijäksi vuosina 2015 ja 2016. Ellinoora ei ole vain lahjakas laulaja-lauluntekijä vaan myös valovoimainen live-esiintyjä, jonka konsertit saavat ihon kananlihalle ja suupielet hymyyn.

Suvi Teräsniska

Urallaan kahdeksan albumia julkaissut Suvi Teräsniska on yksi Suomen myydyimmistä naisartisteista, ja kaikki hänen albuminsa ovat myyneet vähintään platinaa. Yhteensä hänen levyjään on myyty yli 300 000 kappaletta. Tänä syksynä Suvi ihastuttaa katsojia Nelosen supersuositussa Vain elämää -ohjelmassa. Elämän suurten risteyskohtien synnyttämät tunteet kuuluvat Suvin uudella levyllä Sinä olet kaunis. Soundimaailmaltaan uusi levy on hieman aiempaa popimpi. Esimakua Suvin pian kymmenen vuotta kestäneen menestyksekkään uran henkilökohtaisimmasta albumista on antanut elokuussa julkaistu single Elämäni miehiä.

Irina

Etelä-Pohjanmaalla, Kauhajoella syntynyt ja varttunut Irina, on energisellä, monipuolisella ja hienolla tuotannollaan noussut yhdeksi kotimaisen pop-rockin kiintotähdeksi. Irinan lähes kaikki julkaistut albumit ovat yltäneet platinakantaan. Uransa aikana lähes 1000 keikkaa ovat tehneet Irinasta myös yhden ahkerimmin keikkailevista artisteista Suomessa. Irinan uusin single, Haluun olla yksin on ollut jo yhdeksän viikkoa Suomen radiosoittolistan ykkössijalla. Single on ollut samalla listalla yhteensä jo 27 viikkoa.