123 456 7890

OmaSp Stadion esittää: Apulanta ja JVG lauantaina 15.8. 2020. Early Bird-liput myynnissä Lippu.fi-kanavissa.

Suomen tämän hetken suosituimmat ja kuunnelluimmat yhtyeet, Apulanta ja JVG esiintyvät ensi kesänä Seinäjoen OmaSp Stadionilla järjestettävässä stadionkonsertissa. Yksipäiväinen tapahtuma tuo elokuun 15.päivä lavalle useita Suomen suosituimpia artisteja, Suomen upeimmissa stadionolosuhteissa. Edulliset Early Bird-liput tulivat myyntiin maanantaina 20.1. klo 9:00 ja etuhinnat ovat voimassa tammikuun loppuun, 31.1. asti. Tapahtuman artistikattaus julkaistaan kokonaisuudessaan perjantaina 14.2. Tapahtuma on K18.

Tapahtuman järjestävät SJK ja OmaSp Stadion, yhteistyössä Selmu ry:n kanssa. Liput tapahtumaan Lippupisteen kanavista ja palvelupisteistä.

Apulanta on suvereenisti yksi Suomen menestyneimmistä rockyhtyeistä. Yhteensä 13 studioalbumia sekä lukuisia singlejä julkaissut bändi on esiintynyt suurilla areenoilla kymmenille tuhansille ihmiselle. Se on myynyt yli 500 000 albumia ja Apulannan ainutlaatuinen tarina on ikuistettu myös valkokankaalle ja kirjan kansiin. Helmikuussa 2020 järjestettävässä Emma Gaalassa, se on ehdolla neljässä kategoriassa, Vuoden yhtye, Vuoden Rock, Vuoden Biisi ja Vuoden Artisti / Yhtye -yleisöäänestys -kategorioissa. Vuoden biisi -kategoriassa Apulanta on mukana vuoden 2019 jättihitillä Lokin päällä lokki, joka on single viime kesänä ilmestyneestä Make Nu Metal Great Again EP:ltä. Kolmimiehiseen bändiin kuuluu kitaristilaulaja Toni Wirtanen, rumpali Sipe Santapukki sekä bassokitaristi Ville Mäkinen.

Jare Brandin ja Ville Gallen muodostama rap-duo JVG kerää suuret yleisöt ja tekee kuunnelluimmat hitit Suomen lataus- ja tanssimusiikkilistoille. Se on myynyt kaikkiaan yli 300 000 albumia ja vuoden 2019 syyskuussa, JVG:n Tarkenee -single ylitti ensimmäisenä suomalaisena kappaleena 20 miljoonan striimauksen rajan. SJK:n kapteeni Mehmet Hetemaj on esiintynyt veljensä Perparimin kanssa yhtyeen uran alkupuolella, vuonna 2010 ilmestyneellä Holidai-videolla. JVG on ehdolla helmikuun Emma Gaalassa peräti kuudessa kategoriassa; Vuoden albumi, Vuoden biisi, Vuoden video, Vuoden Pop, Vuoden Yhtye sekä Vuoden artisti / yhtye -kategorioissa. Vuoden biisi ja vuoden video -kategorioissa se on mukana Ikuinen vappu -singlellään, joka rikkoi ennätyksen oltuaan Spotifyn ykkösenä yhteensä 64 päivää, mikä tekee siitä kaikkien aikojen eniten ykköspäiviä haalineen kotimaisen kappaleen.

OmaSp Stadion on vuonna 2016 valmistunut mahdollisuuksien monitoimistadion. Se on Suomen upein sekä ainoa moderni jalkapallostadion, joka toimii Veikkausliigajoukkue SJK:n kotikenttänä. Katsomot ovat katettuja, yleisötiloja on runsaasti ja seinät pitävät kylmät tuulet poissa. Stadionilla on järjestetty konsertteja sekä urheilun saralla kilpailtu myös muissa urheilulajeissa kuin jalkapallossa. OmaSp Stadionilla on moneen taipuvat ylelliset ravintolatilat, joissa on järjestetty tilaisuuksia 10-50 hengen kokouksista aina 800 kävijän iltajuhliin. Yleisökapasiteetti konserttien yhteydessä nousee 10 000 henkeen. OmaSp Stadion panostaa kesän tapahtumissa artistikattauksen lisäksi erityisesti asiakaspalveluun, viihtyvyyteen ja tapahtuman visuaalisuuteen.

Early Bird -liput:
Kenttä 39,90 €
Katsomo 49,90 €

Liput myy Lippu.fi.

Early Bird -tarjous voimassa 31.1. asti.
Huom! Tapahtuma on K18.