123 456 7890

OLS suuri haaste

Seinäjoen Jalkapallokerhon A-juniorit jatkavat SM-sarjaa huomenna perjantaina kotiottelulla todella vahvaa Oulun Luistinseuraa vastaan.

OLS nousi sarjaan viime syksynä ja oli jo keväällä aivan liekeissä napaten kakkossijan ja kaksi lähtöpistettä, joiden myötä se on jatkossa mukana mitalitaisteluissa.

Syyskierroksella joukkue on pelannut Kerhon tavoin kahdesti. Ensin kaatui viime sunnuntaina Kerhon kanssa 1-1 pelannut FC Haka 3-1. Toisessa ottelussaan OLS haki pisteen vieraskentältä pelattuaan maalittomasti FC Honkaa vastaan Espoossa.

Kerho avasi syyskierroksen kotivoitolla toisesta espoolaisjoukkueesta, sarjanousija FC Espoosta. Numerot olivat Keskuskentällä 3-0 Kalle Taimin ja Teemu Penninkankaan maalien voimalla. Kahdessa ottelussa kolme kertaa maalannut Penninkangas teki myös Valkeakoskella Kerhon osuman.

OLS ja SJK ovat tällä kaudella kohdanneet jo kahdesti. Talvella pelattiin Wallsportissa värikäs 3-3 -tasapeli, mutta kevätkierroksella maajoukkuepelaajia vilisevä isäntäjoukkue oli vahvempi kotonaan lukemin 3-0 (0-0).

Max Peltosen ja Jorma Tuohisaaren luotsaaman joukkueen kokoonpano on hiukan auki ennen perjantaita. Veli-Pekka Pajula on reissussa, eikä keskiviikkona edustusjoukkueessa pelanneen Kalle Taimin pelaamisesta ole varmuutta, sillä nuorukainen on tulessa kaiken järjen mukaan jälleen sunnuntaina FC YPA:aa vastaan.

Matsi pelataan siis poikkeuksellisesti jo perjantaina Keskuskentällä klo 18.00.