123 456 7890

SJK Akatemia valmistautuu tulevaan Suomen Cupin 3.kierroksen otteluun ja 18.4. alkavaan Ykkösen kauteen. Niitä odotellessa se kohtasi keskiviikkona OmaSp Stadionilla Porin FC Jazzin. Yllättäen vierailija johti ottelua tauolla, SJK Akatemian omalla maalilla, mutta kotijoukkue käänsi pelin täysin toisella jaksolla ja iski neljä osumaa. Näistä kolme teki vaihdosta tauolla sisään tullut Oliver Günes ja puolustaja Lukas Eloranta osui kertaalleen. SJK Akatemia jatkaa harjoitusotteluita jo ensi lauantaina, kun se matkustaa PK-35:n vieraaksi Helsinkiin. Sen jälkeen se kohtaa Ilves/2:n OmaSp Stadionilla viimeisessä harjoitusottelussa ja Suomen Cup alkaa 10.4. Kausikortit Ykkösen kaudelle myynnissä Lippu.fi-kanavissa sekä SJK Storessa

SJK Akatemia – FC Jazz 4-1 (0-1)
0-1 28 min oma maali
1-1 48 min Oliver Günes
2-1 50 min Lukas Eloranta
3-1 71 min Oliver Günes
4-1 90 min Oliver Günes

Se oli kokonaisuutena hyvä ottelu, hyvää Jazzin joukkuetta vastaan. Pelissä nähtiin hyvää jalkapalloa, sanoi SJK Akatemian valmentaja Brian Page ottelun jälkeen. 

Aloitimme ottelun jälleen hyvin. Ja ensimmäinen vartti mentiin meidän komennossamme. Jostain syystä, aloimme kuitenkin lipsua pelisuunnitelmasta ja luovutimme pallon liian helposti. Siten Jazz pääsi dominoimaan ensimmäisen puoliajan loppua. Meillä ehkä etäisyydet hieman kasvoivat liikaa. Puhuimme siitä puoliajalla, ja korjasimme muutamia asioita mitä piti korjata. Toisella puoliskolla olimmekin sitten todella hyviä. Hallitsimme palloa paremmin, ja pelasimme lyhyemmillä syötöillä. Prässäsimme aggressiivisemmin ja saimme pallon nopeasti takaisin, jos menetimme sen. 

Siksi se oli lhyvä peli kokonaisuudessaan. Me pystyimme korjaamaan asioita ja pelaamaan lopulta hyvän ottelun. Teimme todella hienoja maaleja, ja Oliver Günes teki hattutempun. Hän tuli sisään puoliajalla ja esiintyi erittäin hyvin. Muutenkin olin tyytyväinen moneen esitykseen tänään. Samalla pystyimme antamaan isoja minuutteja taas uusille pelaajille, pystyimme kehittämään peliämme, varsinkin toisella puoliajalla, päätti Page. 

SJK Akatemia: Saku Kankaanpää MV, Terry Yegbe, Lukas Eloranta, Oskari Väistö (46’ Tuomas Koivisto), Noa Lehtonen, Elias Machaal, Tuukka Pahkala (73’ Jani Mäenpää), Mikael Anttila, Adam Mekki (46’ Oliver Günes), Oskar Pihlaja (54’ Eero Lamberg) ja Eemeli Honkola (46’ Borry Sabally).