123 456 7890

18-vuotias Beninin nuorisomaajoukkueen laituri Olatoundji Tessilimi, on tehnyt sopimuksen SJK Akatemian kanssa. Tessilimi siirtyy Beninin pääsarjajoukkue AS Ayema FC:sta ilmaisella siirrolla. Tessilimi pelasi jo aiemmin SJK Akatemian mukana harjoitusottelussa VIFK:a vastaan. Siirto sinetöitiin juuri ennen siirtoikkunan sulkeutumista ja Tessilimi on mukana tämän viikon SJK Akatemian otteluissa.

Olen ensimmäistä kertaa Suomessa, mutta täällä on todella kaunista ja seura on hyvä. Myös joukkuekaverit ovat ottaneet minut heti todella hyvin vastaan, ja olen saanut heti kavereita, joten viihdyn varmasti hyvin, sanoo Olatoundji Tessilimi.

– Oma tavoitteeni tulevaisuudessa on pelata mahdollisimman korkealla tasolla Euroopassa. Se on tähtäimessä, jatkaa nuori Beninin maajoukkuemies vielä lopuksi.

Olatoundji Tessilimi on syntynyt Nigeriassa 2. marraskuuta vuonna 2004, mutta hänen vanhempansa ovat kotoisin Beninistä. Vuonna 2010 Tessilimi aloitti jalkapallon Porto Novosta tulevan Ayema FC:n nuorisoakatemiassa ja nousi mukaan Benin poikamaajoukkueisiin. Tessilimi pelasikin juuri tämän vuoden huhtikuussa Egyptissä päättyneissä Afrikan mestaruuskisoissa Beninin U20-maajoukkueessa. Benin eteni niissä alkulohkosta jatkoon, mutta hävisi Senegalille puolivälierissä. Tessilimi pelasi kaikissa alkulohkon otteluissa sekä tuossa puolivälierässä.

SJK Akatemia pelaa tällä viikolla kolme ottelua, kun se aloittaa miesten Kolmosen ottelut tiistaina kotiottelulla Esse IK:a vastaan ja Suomen Cupin kolmannelta kierrokselta SJK:n edustusjoukkuetta vastaan. Lisäksi lauantaina SJK Akatemia matkaa Ykkösen otteluun Jyväskylään ja kohtaa siellä JJK:n. Kolmosen ottelu alkaa tiistaina klo 19:00 OmaSp Stadionilla, ja siihen on vapaa pääsy. Suomen Cupin 3.kierroksen ottelu SJK Akatemia – SJK alkaa OmaSp Stadionilla keskiviikkona 26.4. klo 18:00 ja siihen pääsee kaikilla SJK:n sekä SJK Akatemian korteilla. Ennakkoliput Suomen Cupin otteluun myynnissä Ticketmasterin kanavissa ja porttimyynti aukeaa tuntia ennen. Lauantain JJK – SJK Akatemia puolestaan alkaa klo 17:00 Viitaniemen Urheilupuistossa. Löydät kaikki SJK Akatemian tulevat peli kaikissa kilpailuissa, SJK:n nettisivujen otteluohjelmista.