123 456 7890

OmaSp Stadionin katsomot, klikkaamalla kuva suuremmaksi.

Launtaina 18.6. klo 13.30 pelataan Seinäjoen uudella OmaSp Stadionilla Veikkausliigan ottelu SJK – HJK. Ottelu on samalla OmaSp Stadionin avajaisottelu ja se on myyty jo ennakkolipuilla sekä kausikorteilla loppuun. Lippuja ei ole siten enää tapahtumaan saatavilla. Peliin saapuu noin 5900 katsojaa.

Stadionin portit avataan jo klo 11.00, joten ihmiset pääsevät ajoissa tutustumaan paikkoihin ja saavat rauhassa etsiä oman paikkansa katsomosta. Porteilla katsojille on järjestetty opastajat, jotka auttavat oman paikan löytymisessä. Myös opasteet sisääntuloporteilla auttavat löytämään omaan katsomoon.

OmaSp Stadionin palvelupisteet, klikkaamalla kuva suuremmaksi

Porttien lisäksi klo 11.00 aukeaa katutasossa oleva SJK Shop, jossa pääsee tekemään ostoksia SJK:n modernissa fanituotemyymälässä. Samoin silloin aukeaa toisen kerroksen Carlsberg Sports Bar, jonne pääsy on ennen ottelua ja sen jälkeen kaikilla katsojilla. Puoliajalla sinne pääsee ainoastaan pääkatsomolaiset. OmaSp Stadionin edessä on tapahtumatori, josta löytyy monenlaista kivaa koko perheelle. Myös kaikki stadionin kioskit ja muuta anniskelupisteet aukeavat klo 11.00. Näitä löytyy joka puolelta, katsomoiden alta.

Stadionilla käy maksuvälineinä käteinen ja maksukortit.

Paikanpäälle kannattaa tulla joko stadionbusseilla tai polkupyörillä, sillä Seinäjoen Areenalla samaan aikaan vietettävän toisen suuren yleisötapahtuman vuoksi, pysäköintialueet ovat rajalliset. Stadionbusseista ja pysäköinnistä voit lukea lisää tämän ohjeistuksen omissa osioissa. Pyöräparkit löytyvät Wallsportin edestä ja tapahtumatorin laidalta.

Kaikki katsomot ovat katettuja ja paikat ovat numeroituja pääsylippujen mukaan kaikkialla muualla, paitsi Kannattajapäädyssä. Kannattajapäädyn keskiosa ja Itäpäätyyn sijoitettujen vieraskannattajien alueet ovat seisomakatsomoita. Yleisö pääsee vapaasti kulkemaan katsomoiden alla, mutta pääkatsomon läpi tai alta ei ole kulkua ja toinen läpipääsemätön alue on vieraskannattajien alue Itäpäädyssä. Vieraskannattajilla on siellä omat palvelunsa ja sisäänkäyntinsä.

Tupakointi ottelutapahtumassa on sallittua sille varatuilla alueilla. Huomioithan myös kielletyt esineet, kuten sateenvarjot, pullot, purkit, ilotulitteet ja muut vaaralliset esineet. Porteilla tehdään myös turvatarkastukset.

Äänenkäyttö ja kannustaminen ovat ottelutapahtumassa sallittua ja erittäin suotavaa. Tervetuloa viihtymään OmaSp Stadionille.

OmaSp Stadionin alueet, klikkaamalla kuva suuremmaksi

Pysäköinti ottelutapahtumassa

Koska Seinäjoen Areenalla on saamaan aikaan toinen iso yleisötapahtuma, on alueen pysäköintimahdollisuudet haasteelliset. Tästä syystä OmaSp Stadionin viereiset parkkialueet Wallsportin edessä ja uuden jäähallin pihassa, ovat maksullisia. Tilaa on noin 250 autolle ja hinta pysäköinnile on 5 � / auto.

Seiparkin pysäköintitalo P-Frami on Framin sisäpihalla käytettävissä. SJK ja Seipark tarjoavat 150 ensimmäiselle SJK kausikorttilaiselle ilmaisen pysäköinnin. Ilmainen pysäköinti tapahtuu seuraavasti; aja normaalisti P-Framiin, ota mukaasi sisäänajaessasi saamasi pysäköintilipuke ja vaihda se OmaSp Stadionin edessä olevasta infopisteestä ilmaiseen ulosajolipukkeeseen kausikorttia näyttämällä. 150 ensimmäiselle kausikorttilaiselle pysäköinti on ilmaista, jonka jälkeen pysäköinti on normaalihintaista (1,50 � / h).

Lisäparkkitilaa on saatu käyttöön myös Joupiskan laskettelukeskuksen pihasta, osoitteesta Finskarinkuja 8, sekä Sedun terveydenhuolto-oppilaitoksen pihasta, osoitteessa Koskenalantie 17.

Pysäköinti Alaseinäjoen kadun varrella on kaupungin määräyksellä kiellettyä ja samoin asuinalueiden pihoihin sekä teille pysäköiminen on kiellettyä.

Pysäköintialueet, klikkaamalla kuva suuremmaksi

Lauantain otteluun pääsee Stadionbusseilla

Peliin järjestetään yhteistyössä Komia Liikenteen kanssa bussikuljetukset Seinäjoen keskustasta ja asuntoalueilta, sekä ottelun jälkeen takaisin samoja reittejä.

Linjoja kulkee kolme. Kultainen linja kulkee väliä Keskusta – OmaSp Stadion, Punainen linja Hyllykalliolta Tanelinrannan kautta OmaSp Stadionille ja Sininen linja Kärjestä Kasperiin ja sieltä OmaSp Stadionille.

Kertalipun hinta Stadionbussiin on 3 euroa.

Stadionbussien aikataulut, sekä tarkemmat reitit pysäkkeineen löytyvät täältä: STADIONBUSSIEN REITIT & AIKATAULUT

Stadionnbussin reitit, klikkaamalla kuva suuremmaksi

Median ohjeet OmaSp Stadionin avajaisottelussa

Median sisääntulo tapahtuu päärakennuksen itäpäätyyn merkitystä ovesta. Kaikki akkreditoituneet otetaan sisään sieltä. Heti median sisäänkäynnin jälkeen on lehdistöhuone.

Lehdistöhuoneessa jaetaan mediapassit ja kuvausliivit, jotka kuitataan omalle nimelle ja palautetaan samaan paikkaan ottelun jälkeen. Ottelutapahtumissa käytetään vain SJK:n antamia kulkulupia ja kuvausliivejä.

Lehdistölle on merkattu kaksikymmentä istumapaikkaa katsomon 108 ylimmältä riviltä. Katsomoon pääsee päärakennuksen toisesta kerroksesta Carlsberg Sports Barin läpi. Toiseen kerrokseen johtavat portaat ovat heti median sisäänkäynnin jälkeen oikealla.

Katsomossa ei ole pöytiä kirjoittaville toimittajille, joten medialle on varattu työtilaa lehdistöhuoneesta. Lehdistöhuoneessa on kahvit ja muut virvokkeet medialle.

Kuvaajien toimintatilat ovat kenttätasolla, nurmimatossa olevien punaisten merkintöjen takana. Kuvaajat kulkevat lehdistötilasta kentälle pelaajatunnelin kautta. Ottelun alkaessa kuvaajat voivat kuvata vaihtopenkkien kohdalla pelaajarivistöä, mutta tämän jälkeen kuvaajat kiertävät itäpäädyn kautta kentän ympärille. Kannattajapäädyn kautta kulkeminen ei ole mahdollista, sillä alue on varattu pelaajien lämmittelyalueeksi. Ottelun ollessa käynnissä vaihtopenkkien alueelle ei pääse kuvaamaan. Median tulee pysyä merkatuilla työskentelyalueilla.

Mediaparkki on kannattajakatsomon päädyssä, jätepisteen vieressä. Parkkitilaa on rajallisesti.

Kaikilta median edustajilta vaaditaan akkreditointia. Akkreditointi tehdään sähköpostitse osoitteeseen mediatiimi@sjk2007.fi

Lehdistötilaisuus pidetään lehdistöhuoneessa ottelun jälkeen.

Median tilat OmaSp Stadionilla, klikkaamalla kuva suuremmaksi