123 456 7890

Nurmoohin ehtoolla

SJK Reservien nousu Kolmoseen odottaa tuloaan, sillä viime viikolla Lapuan Ponnistus onnistui selvittämään kaksi kiusallista karikkoa.

Näin 14 pisteen johto, eikä edes mahdollinen voitto tänään koivulahtelaista FC Kuffenia vastaan Nurmon Pallonurmella, ei takaa vielä nousua.

Tänään on kuitenkin mahdollisuus kasvattaa keulaa Nelosen kärjessä, sillä muita otteluita ei tänään pelata.

Kevätkierroksen ottelun vieraskentällä ressut voittivat 2-0 Samuli Mäenpään ja Ville Pakkalan iskettyä tarvittavat maalit.

Alkukaudesta hyvin kärjen mukana pysytellyt FC Kuffen ei kevätkylvöjen jälkeen ole juuri pinnoja napsinut, paitsi edellisestä ottelustaan Kaskö IK:ta vastaan, joka päättyi 2-2.

Ressut johtavat sarjaa kerättyään 42 pistettä. Vastaavasti FC Kuffenilla pisteitä on vain 11 ja joukkue on juuri putoamisviivan yläpuolella. Sen alapuolella olevalla ABC:llä on kuitenkin vain piste vähemmän ja matsi vähemmän pelattuna.

Tässä valossa ottelulla on huomattavasti enemmän merkitystä vieraille kuin kotijoukkueelle, joka on voittanut kaikki pelaamansa matsit tähän mennessä Joonas Kuivalaisen ja Ville Pakkalan johdettua ilotulitusta. Kaksikko on maalannut yhteensä 24 kertaa.

Kotijoukkueen vastuuvalmentaja, Jari Kujala, heitti kovan tavoitteen loppuviikosta kertoen joukkueen himoitsevan sarjassa 60 pistettä, eli tappiotonta sarjaa ilman pistementyksiä ja tasan sadan maalin saavuttamista samaan aikaan kun oma pää pysyy puhtaana.

Siinä on sitä askaretta ihan riittävästi. Tänään katsotaan, millä tavalla tavoitteet on mahdollista saavuttaa.

Matsi alkaa Pallonurmella klo 19.00, kuten tavallista.