123 456 7890

Nurmela: Hyvä testi meille
AC Oulun kokenut keskikentän moottori, Mika Nurmela, sanoo lauantain ottelun Kerhoa vastaan olevan oivallinen testi joukkueelle.

– Kyllä mekin täällä lehtiä luemme ja jos joukkueen pelaajabudjetti on 500 000, niin ei sillä voi kuin tapella noususta. Meille tämä on hyvä testi, sanoo Nurmela.

“Nure” on viimeksi pelannut Kerhoa vastaan Rovaniemen Palloseuran asussa Suomen Cupissa, mutta Wallsport Areenassa miestä ei ole nähty. Sen sijaan Nurmelan jälkikasvu on hallissa jo pelannut, eli tällä kertaa poika ensin ja isä perässä.

– Uskon, että SJK on varmasti siellä sijoilla 1-3 tuollaisin satsauksin. Nouseminen on kuitenkin aina vaikeaa, oli sarja mikä tahansa, myöntää Nurmela.

AC Oulu sai viime viikonloppuna sekä Juha Majavan, että Janne Hietasen ensimmäistä kertaa mukaansa tällä kaudella ja lienee odotettavissa, että kaksikko on myös nyt matkassa.

– Ei meiltä kauheasti miehiä pois ole. Näin sen matsin SJK:ta vastaan Pietarsaaressa, mutta se oli niin aikaisessa vaiheessa kautta, ettei siihen kannata tuijottaa. Nyt nähdään jo hiukan enemmän sitä, missä mennään, tiivisti Nurmela.