123 456 7890

Nurmela haluaa jatkoon
Rovaniemen Palloseura suoritti kovan luokan kaappauksen hankkiessaan siirtomarkkinoilta haaviinsa 71 A-maaottelua pelanneen Mika Nurmelan. OLS:ssa palloilukasvatuksensa saanut “Nure” on huikealla urallaan ehtinyt pelata mm. Turun Palloseurassa, FC Hakassa, Malmö FF:ssä, BVO Emmenissä, SC Heerenveenissä, 1.FC Kaiserslauternissa, Heracles Almelossa ja HJK:ssa. Tilillä on monenlaista menestystä, tuhansia otteluita, erilaisia stadioneita ja kuuluisia pelikavereita. Nyt mies saapuu Seinäjoen Keskuskentällä yhdessä RoPS:n kanssa hakemaan jatkopaikkaa Suomen Cupin 5. kierroksen ottelusta Seinäjoen Jalkapallokerhoa vastaan.

“Aina sitä voittoa odottaa ja jatkoon pääsyä. Suuri pettymys se on, jos emme pysty voittamaan huomenna Seinäjoella. Olen sitä mieltä, että sarjatasojen välisen eron pitää näkyä kentällä”, sanoo Oulun Yrjönrantaan perheineen kotiutunut “Nure”.

Jos on tahti ollut Kerholla tiivis ja ajoittain kivinen, on se ollut kiivas myös Rovaniemen Palloseuralla. Joukkue veti viime viikolla ottelut kahtena päivänä peräkkäin. Ensin oli vuorossa ottelu FC Hakaa vastaan Tehtaankentällä ja sitä seurasi Suomen Cupin 4. kierroksen ottelu Alavetelissä Kolmosen IK Myrania vastaan.

“Aika rankkaahan se oli vetää kahtena päivänä peräkkäin. Onneksi vastustaja oli sen verran heikko, että saimme mennä säästöliekillä. Alla oli muutenkin aika paljon otteluita jo ennen noita kahta matsia”, huokaisi Oulusta Rovaniemelle reissaava pelimies, joka aikoinaan pelasi Antti Niemen kanssa TP-Seinäjokea vastaan Kakkosessa kasvattajaseuransa OLS:n väreissä.

RoPS on ollut yksi alkukauden ehdottomista yllättäjistä positiivisessa mielessä. Nuori ja liigajoukkueeksi kokematon ryhmä on kuitenkin aiheuttanut murhetta monelle kaataen kaksi suurinta mestarisuosikkia, Tampere Unitedin ja Turun Palloseuran, kotonaan.

“Alkukausi on kyllä mennyt hyvin ja jos me jatkamme näin, ei meillä pitäisi olla vaikeuksia uusia sarjapaikkaamme. Toivottavasti tahti jatkuu samana kun liiga jälleen starttaa. Paljon oli kysymysmerkkejä ennen kauden alkua, sillä kokonaisuutena meillä on todella niukasti kokemusta liigapeleistä. Oli hyvä, että pelasimme talvella siinä Liiga Cupin kovemmassa lohkossa ja pääsimme jo sitä kautta vauhtiin mukaan. Nuoret pelaajat ovat oppineet paljon ja niinhän se onkin, että nuoria on helpompi kouluttaa ja he omaksuvat asioita helpommin”, jatkaa Nurmela.

Se, kuinka rutinoitu pelimies saa piiskattua omansa menoon Seinäjoella Kerhoa vastaan, nähdään sitten huomenna. Ottelu alkaa Keskuskentällä klo 19.00.op”