123 456 7890

Kerho 07 lähti varsin nuorella ja kokemattomalla kokoonpanolla Kolmosessa pelaavaa Lapuan Virkiää vastaan. Ja se myös näkyi kentällä, sillä Virkiän isokokoiset ja kovaa pelaavat miehet voittivat ensimmäisellä puoliajalla melkein jokaisen kaksinkamppailun ja jo kuuden minuutin pelin jälkeen taululla oli 2-0 luvut. Pojat vastaan miehet -oli kupletin juoni ja se piti päätösvihellykseen asti. Toisella puoliajalla tosin peli tasaantui huomattavasti ja oli jopa Kerhon hallinnassakin, mutta maalitili pysyi ottelun loppuun asti nollilla.

Samppa Bouroussi muutti pelin suunnan tullessaan kentälle.

Lapuan Virkiä – Kerho 07 4-0 (3-0)
1-0 2 min Virkiä
2-0 6 min Virkiä
3-0 32 min Virkiä
4-0 46 min Virkiä

Ottelu saa murheellisen alun, kun ensin Kerho pelaaja kaadetaan rangaistusalueella, eikä tuomari näe tilanteessa virhettä. Hyökkäys omaa maalia kohti ja veto uppoaa samantien maaliin. Virkiä rankaisee pelin jatkuessa heti toisestakin paikasta ja luvut on nopeasti jo 2-0.

3-0 syntyy puolentunnin pelin jälkeen, kun Virkiä pelaa komealla puolenvaihdolla pallon vapaalle miehelle ja tämä jatkaa yhdellä kosketuksella nopeasti maalille, missä hyökkääjä puskee syöksypuskulla pallon verkkoon.

Peli jatkuu ja heti tapahtuu toisessa päässä. Kerhon Jesse Sundman pääsee yksin läpi ja Virkiä maalivahti tulee suoraan jaloille, kaataen Sundmanin sääntöjen vastaisesti. Sundman myös loukkaantuu tilanteessa ja muutaman minuutin paikkailun jälkeen Samir Bouroussi otetaan kentälle.

Teemu Kukila menee ampumaan rangaistuspotkua, mutta ilman punakorttia tai varoitusta jäänyt Virkiä maalivahti aavistaa oikeaan kulmaan ja peli jatkuu 3-0 tilanteesa.

Vielä ennen puoliajan loppua Boroussi kaatuu läpiajossa, mutta jälleen tuomari näyttää että peli jatkuu. Siten näissä numeroissa mentiin myös tauolle.

Peli käyntiin ja pallo taas Kerhon maaliin. Pieni sekaannus puolustuksessa ja Virkiä pelaaja laittaa pienestä kulmasta pallon sisään.

Neljännen maalin jälkeen Kerho saa pelistä paremman otteen ja puoliajalla sisään vaihdetut Roope Takala ja Ville Kukkanen, yhdessä Boroussin kanssa, tuovat kentälle lisää kovasti kaivattua kokemusta. Boroussi myös pystyy pitämään pallon hyvin omalla joukkueella.

Kerho saa muutamia hyviä hyökkäyksiä, pallon tolppaan ja maaliverkkoonkin, mutta maalitilanteessa avustava seisoo linjalla lippu ylhäällä.

Virkiän maalivahti on vielä ennen loppua toistamiseen pahanteossa, kun mies kaataa pallon kanssa selin maaliin olleen Boroussin takaapäin sukille ajellen, mutta erotuomari ei tälläkään kertaa virhettä tilanteessa näe ja peliä jatketaan.

Ottelu päättyy reilut viisi minuuttia etuajassa, kun seuraavat hallivuorolaiset odottelevat jo omaa vuoroaan malttamattomana. Näin peli Lapuan komeasssa Patruuna Areenassa päättyy Virkiän selkeään ja ansaittuun voittoon.
Kerhon mukana olleelle nuorelle ryhmälle peli tarjosi erittäin hyvää kokemusta miesten peleistä.

Kerho 07 jatkaa härkäviikkoaan jo tämän viikon torstaina, kun Jouppilanvuoren tekonurmella klo 17.15 alkavassa ottelussa vastaan tulee FC Kiisto Vaasasta.

Kerho 07: Konsta Rintala MV, Tuomas Rintamäki, Antti Viita, Valtteri Leppänen (46› Roope Takala), Martti Uusitalo (60› Valtteri Leppänen), Matias Kangas, Miika Korpela, Jesse Sundman (33› Samppa Bouroussi), Jordi Lahnalakso, Niko Hietaharju (60› Teemu Kukila) ja Teemu Kukila (46› Ville Kukkanen).