123 456 7890

Viime kaudella läpimurtonsa Ykkösen EIF:ssä tehnyt nuori suomalaismaalivahti Mehdi El Moutacim siirtyy SJK-paitaan. Sopimus kattaa kauden 2020 ja siinä on optiot pitkälle tulevaisuuteen.

Espoossa syntynyt ja Tammisaaren EIF:ssä koko jalkapallouransa pelannut 19-vuotias Mehdi El Moutacim, teki viime kaudella Ykkösen EIF:ssä läpimurtonsa. Hän pelasi 26 ottelua Ykkösessä ja oli mukana Suomen U21-maajoukkueen harjoitusleirillä. Kaikkiaan pelejä EIF:n edustuksessa on kertynyt nuoresta iästä huolimatta lähes neljäkymmentä. Hän on 185-senttinen ja pelityyliltään aktiivinen sekä nopea maalivahti.

Aivan mahtavalla fiiliksellä lähden mukaan. Kävin Seinäjoella aiemmin tutustumassa ja näin kaikki olosuhteet täällä. Se vaikutti minut samantien siitä, että tämä on todella ammattimainen seura, jossa tehdään kovaa työtä, kertoo Mehdi El Moutacim.

Puhuin sitten samalla Dormanin kanssa ja se tunne vain vahvistui, että täällä pitää tehdä kovaa töitä päivästä toiseen, että pärjää. Ja juuri semmoiseen seuraan mä haluan lähteä.

Koko urani olen tehnyt töitä sitä varten, että pääsisin juuri tämmöiseen paikkaan. Paikkaan jossa asiat tehdään näin tosissaan ja seuraan, joka haluaa aina voittaa ja jossa tekeminen on näin kovalla tasolla. Joten kyllä tässä aivan mahtavalla fiiliksellä lähdetään pelaamaan jalkapalloa Seinäjoelle, Mehdi jatkaa lopuksi.

Myös SJK:n urheilujohto on tyytyväinen uuteen sopimukseen.

Saamme seuraan nuoren ja lupaavan maalivahdin. Uskomme, että Mehdi ottaa seuraavan askeleen urallaan laadukkaassa valmennuksessamme, sanoo SJK:n urheilupuolen tekninen johtaja Richard Dorman.

Tutustu Mehdiin Mehdi’s Journey -videon kautta, hänen agenttitoimistonsa sivuilta.

SJK palaa harjoituksiin maanantaina ja pelaa joulukuussa harjoitusottelun perjantaina 20.12. klo 18:30. Vastaan tulee Wallsport Areenalla FF Jaro. Kauden 2020 kausikortit ovat myynnissä Lippu.fi:n kanavissa ja pisteissä sekä arkisin 9-17 SJK Shopissa. Vielä sunnuntaina 1.12. kausikortin saa Kannattajapäätyyn tarjoushinnalla.

Mehdi El Moutacim

Espoossa 14. elokuuta vuonna 2000 syntynyt Mehdi El Moutacim, on pelipaikaltaan maalivahti. Hänen isänsä on marokkolainen, mutta Mehdi ei ole itse asunut Marokossa. Hän on 185-senttinen ja edustanut lapsesta lähtien tammisaarelaista EIF:ä, joka pelaa pelaa Ykkösessä.

Viisivuotiaana Espoosta Tammisaareen muuttanut Mehdi, aloitti jalkapallon EIF:n junioreissa seitsemänvuotiaana. Hän pelasi seuran juniorijoukkueissa ja akatemiassa lähes sata ottelua, ennen ensimmäistä varsinaista pelaajasopimusta. Koska EIF:llä ei ollut junioreissa varsinaista maalivahtivalmentajaa, haki Mehdi itse lisävalmennusta joukkueharjoitusten ulkopuolelta, muun muassa Espoosta ja pääkaupunkiseudulta. Ensimmäinen ammattilaissopimus EIF:n kanssa syntyi joulukuussa 2017.

Ensimmäiset pelit Ykkösessä tuli kaudella 2018. Hän pelasi silloin viisi ottelua ja debyytti oli kesäkuussa 2018 pelattu ottelu AC Oulua vastaan. Tämän lisäksi hän pelasi kuusi ottelua Suomen cupissa. Kaudella 2019 hän nousi joukkueensa ykkösmaalivahdiksi ja pelasi Ykkösessä 26 ottelua sekä kaksi ottelua Suomen cupissa. Kaikkiaan pelejä EIF:n paidassa on tullut kasaan 39 ja niissä hän on pelannut yhteensä 11 nollapeliä.

Syksyllä 2019 hän pääsi myös mukaan Suomen U21-maajoukkueen harjoitusleirille Turussa ja olisi saanut lisäkutsun jatkoonkin, mutta hän oli tuolloin estynyt osallistumasta, koska oli Atlantin toisella puolella samaan aikaan.

Nyt solmittu sopimus SJK:n kanssa kattaa koko kauden 2020 ja sopimuksessa on optiot seuraaviksi vuosiksi, aina kauden 2022 loppuun