123 456 7890

SJK:n nuoret hyökkäyspään pelaajat, Elias Ahde ja Jesse Sarajärvi, jatkavat loppukauden lainasopimuksilla Ykkösessä pelaavassa FC Hakassa.

20-vuotias Ahde ja 21-vuotias Sarajärvi, lähtivät kuukauden lainapestille Hakaan elokuun alussa ja sopimusta on nyt päätetty jatkaa loppukauden mittaiseksi. Molemmilla on SJK:n kanssa pelaajasopimus kaudesta 2017.

Myös 18-vuotias maalivahti Paavo Valakari ja puolustuksessa tai keskikentän pohjalla pelaava 21-vuotias Arttu Aromaa, jatkavat loppukauden lainalla Kakkosessa pelaavassa SalPa:ssa. Valakarilla ja Aromaalla on SJK:n kanssa pelaajasopimus kaudesta 2017. Juniori-ikäinen Aleksi Pöntinen palaa lainalta Kakkosen Virkiästä takaisin Seinäjoelle.

SJK on myös kuluneella viikolla purkanut Elhadji Gana Kanen pelaajasopimuksen ja pelaaja on siten vapaa siirtymään muualle. 21-vuotias puolustaja Gana Kane, solmi SJK:n kanssa kauden alussa vuoden pelaajasopimuksen. Nuori senegalilainen pelasi kauden alussa kahdeksassa ottelussa, jonka jälkeen peliaikaa on tullut lähinnä SJK Akatemian mukana Kolmosessa.

SJK:n seuraava ottelu on viikon päästä perjantaina, 9.9. klo 18.30, kun SJK isännöi OmaSp Stadionilla Turun FC Interiä. Ottelun liput ovat myynnissä SJK Shopissa ja verkkokaupassa.

Elias Ahde SJK paidassa kaudella 2015. Kuva Pasi Palo.