123 456 7890

Uusi Nottajoki podcast on SJK-, Seinäjoki- ja Etelä-Pohjanmaamyönteisin podcast. Jaksojen pituudet ja sisällön aiheet voivat vaihdella, ja jaksoja tulee välillä useammin, välillä harvemmin, mutta aina silloin kun on asiaa kerrottavaksi. Vieraina voidaan kuulla SJK:n pelaajia ja valmentajia, seuran työntekijöitä tai seuran kannattajia. Vieraana voi olla myös SJK:n yhteistyökumppaneita ja ympäröivän yhteisön jäseniä.

Juontajana toimii pääasiassa SJK:n mediavastaava ja kannattajien SLO, kannattajaryhmä Kloppien jäsen Lari Paski. Hänen lisäkseen yhtenä vakiojuontajana toimii englantilainen Mark Wiltshear, jolla on pitkä kokemus podcastien teosta. Hänen ohjelmiaan ovat muun muassa Explore Finland sekä Finnish Football Show. Myös muita juontajia ja vieraita on luvassa jaksoittain.

Ensimmäisessä jaksossa on haastateltavana SJK:n päävalmentaja Jani Honkavaara sekä hiljattain mukaan liittynyt espanjalaisvalmentaja Ramiro Muñoz. Honkavaaran kanssa keskustellaan hänen valmennusfilosofiastaan, SJK:n joukkueesta sekä taktiikoista ja SJK-yhteisöstä. Muñozin haastattelu on tehty englanniksi, ja myös hänen kanssaan puhutaan seurayhteisöstä, mutta samalla hän kertoo itsestään sekä siitä mitä hän on urallaan tehnyt.

Koko jakson pituus on hieman alle tunnin ja löydät henkilöt seuraavista aikamerkinöistä:
– Mark Wiltshear (In English) 6:12
– Jani Honkavaara 7:20
– Ramiro Muñoz (In English) 39:16.

Voit kuunnella Podcastia artikkelin lopussa olevan playerin kautta ja löydät podcastin aluksi myös Spotifysta, ja myöhemmin muistakin toistopalveluista.