123 456 7890

Veikkausliigan heinäkuun Kuukauden Pelaaja on SJK:n kapteeninnauhaa kantava Nikko Boxall. Boxall valittiin myös heinäkuun kuukauden joukkueseen, jossa on mukana myös SJK-hyökkääjä Jake Jervis. Isot onnittelut molemmille!

Jake Jervis johtaa SJK:n sisäistä maalipörssiä.

Uusiseelantilaispuolustaja Nikko Boxall pelasi vahvan kuukauden SJK-puolustuksessa, ja viimeisteli lisäksi kaksi maalia. Myös englantilaishyökkääjä Jake Jervis teki heinäkuussa kaksi maalia. Jervis on Veikkausliigan maalipörssissä kolmantena, tasamaalein kuuden muun pelaajan kanssa.

Heinäkuun valmentajaksi valittiin FC Lahden päävalmentaja Ilir Zeneli. Zeneli on johdattanut joukkonsa pitkään tappiottomaan putkeen ja heinäkuussa FC Lahti kirjasi viidestä ottelusta kolme voittoa sekä kaksi tasapeliä. SJK:n viimeisen viiden ottelun saldo on piirun verran heikompi, sillä SJK voitti kolme ottelua, pelasi yhden tasan ja hävisi ainoastaan FC Lahdelle.

Kuukauden joukkueeseen nimettiin neljä pelaajaa FC Lahdesta. Kuukauden molemmat ottelunsa voittanut KuPS sai mukaan kolme pelaajaa ja SJK kaksi. Yksi pelaaja mahtui mukaan niin IFK Mariehamnista ja Ilveksestä.

Kuukauden pelaajan valinnasta päättää Veikkausliigan pelaajat itse. Veikkausliiga on kuullut pelaajien kannan yhteistyössä Jalkapallon Pelaajayhdistyksen kanssa. Veikkausliiga on puolestaan valinnut kuukauden valmentajan ja kuukauden joukkueen.