123 456 7890

Neljättä peräkkäistä haetaan

TP-Seinäjoen B-juniorit hakevat tiistai-iltana Prunttimäessä neljättä peräkkäistä voittoaan kohdatessaan sarjataulukossa juuri joukkueen alapuolella majailevan Närpes Kraftin.

Kotijoukkue on kolmessa edellisessä ottelussaan latonut 22 maalia ja yhteensä sarjassa jo 39 maalia. Vain sarjan kärjessä olevat KuPS ja JJK ovat tehneet maalin enemmän.

Pisteitä Timo Taipaleen ja Jukka Metsä-Ketelän luotsaamalla nipulla on nyt kasassa 15 siinä missä Kraftilla niitä on tusina.

Näin ennakkoon luvassa voi olla hyvinkin tasainen ja mielenkiintoinen kamppailu.

Vaikka TP-Seinäjoen osalta haaveet palaamisesta SM-sarjaan ovatkin jo hautautuneet neljän peräkkäisen tappion myötä, sarjasijoitusta on edelleen mahdollisuus parantaa kahdessa jäljellä olevassa pelissä ja hakea sitä kautta lisää itseluottamusta syyskierrokselle.

Kotijoukkueen tykistö on tulittanut siis maaliverkot tötterölle edellisessä ottelussa hattutempun viimeistelleen Jesse Sarajärven, Pekka Jaskarin ja Aapo Metsä-Ketelän johdolla.

Vieraiden vaarallisin kaveri on Jesper Prinsen, jolla maaleja on kuitenkin kasassa jo komeat kahdeksan, eli kannattaa olla valot päällä alusta asti.

Matsi alkaa Prunttimäessä klo 19.00.