123 456 7890

Sunnuntaina 24.9. klo 17:30 OmaSp Stadionilla pelattavan SJK – HJK Veikkausliiga-ottelun yhteydessä, pidetään samalla Suomen Punaisen Ristin perinteinen Nälkäpäivä-keräys. 

Nälkäpäivänä kerätään lahjoituksia katastrofirahastoon. Apua ei ole ennalta sidottu mihinkään kohteeseen. Ja siten Punainen Risti voi auttaa nopeasti siellä, missä tukea eniten tarvitaan. Maailmalla luonnonmullistusten ja konfliktien keskelle jääneitä, Suomessa äkilliseen onnettomuuteen joutuneita.

Nälkäpäivän lipaskeräys toteutetaan vapaaehtoisvoimin, ja myös sinä voit osallistua kerääjänä. Lahjoituksia keräykseen voi antaa myös verkossa, tekstiviestillä sekä MobilePayn kautta.

Lahjoita verkossa

Tekstiviestilahjoitus; lähetä viesti SPR numeroon 16499 (15€)

MobilePay: 96808

Lue lisää Nälkäpäivästä Punaisen Ristin sivuilta.

Sunnuntain SJK – HJK ottelun liput edullisimmin ja ilman jonoja Ticketmasterin kanavista tai Torikeskuksen SJK Storesta. Ottelu alkaa klo 17.30, ja portit sekä palvelut aukeavat OmaSp Stadionilla klo 16:00. Varsinainen otteluennakko tulossa SJK:n nettisivuille viimeistään perjantai-iltana.

Ottelu on myös Perhepeli, ja stadionin etupihalla on pomppulinna, palokunnan kalustoesittely, SJK-pelaajat pelailemassa junioreiden kanssa, ja paljon muuta mukavaa. SJK on jakanut Seinäjoen alueen peruskouluihin yli 7100 lippuvoucheria, joilla pääsee Itäpäätyyn ja sen reunakatsomoihin. SJK-juniorit järjestävät peliin yhteisen marssin, ja se tulee kulkueena OmaSp Stadionin pihaan noin klo 16:25. Tämän lisäksi SJK-junioreiden vanhemmat saavat otteluliput puoleen hintaan, joten nyt kannattaa lähteä koko perheen voimin otteluun!

Nähdään sunnuntaina OmaSp Stadionilla!