123 456 7890

Pitkään seurassa vaikuttanut myyntijohtaja Teemu Virtanen, siirtyy uuteen työpaikkaan vuoden vaihteessa. Hän jää vuosilomille lokakuun lopussa ja virallisesti työsuhde SJK:ssa päättyy marraskuun loppuun. SJK kiittää lämpimästi Virtasta kuluneista vuosista ja toivottaa onnea uusiin haasteisiin LähiTapiola Etelä-Pohjanmaan kumppanuuspäällikkönä.

Uuden työpaikan kautta yhteistyö SJK:n kanssa kuitenkin jatkuu, sillä LähiTapiola Etelä Pohjanmaa on yksi SJK:n pääkumppaneita. SJK:n muiden yhteistyökumppanuuksien kapula siirtyy kuitenkin nyt eteenpäin.

Aika kaksijakoiset tunnelmat on tällä hetkellä. Vähän haikeat, mutta samalla lähden hakemaan uralleni uutta motivaatiota. Ei ollut helppo päätös lähteä uusiin haasteisiin. Mutta kukaan ei ole korvaamaton ja aina tulee uusia henkilöitä. Tulen kuitenkin pysymään jatkossakin seuraa lähellä. SJK on minulle rakas ja minut näkee jatkossakin koti- ja vierasmatseissa aivan vuoren varmasti, sanoo SJK:n myyntijohtaja Teemu Virtanen.

Virtasen lähtö ei tule seurassa yllätyksenä ja asiaa on valmisteltu hyvässä yhteisymmärryksessä.

SJK:n puolesta haluan välittää kiitokset Virtasen pitkästä työstä. On myös mukava asia, että hän tulee pysymään jatkossakin seuran lähellä sen yhteistyökumppanin roolissa. Seurassa tähän muutokseen on varauduttu suunnitelmien mukaan ja tulemme tiedottamaan lähitulevaisuudessa myynti- ja markkinointipuolen uudistuksista, sanoo SJK:n toimitusjohtaja Sami-Petteri Kivimäki.

Virtanen aloitti SJK:n toimitusjohtajana 2016, toimittuaan ennen sitä seuran markkinointi- ja myyntipäällikkönä vuodesta 2014 sekä seuran tytäryhtiö W-mediat Oy:ssa vuodesta 2011 alkaen. Hän jäi sivuun SJK:n toimitusjohtajan tehtävistä SJK:n konserniuudistuksen yhteydessä loppukesästä 2018 ja palasi seuran myyntijohtajaksi. Kahdeksan vuoden aikana hän on nähnyt seurassa hyvät ja huonot ajat sekä ollut mukana monissa uudistuksissa.

Kirkkaimpana on tietenkin jäänyt mieleen mestaruus ja Suomen cupin voitto. Mutta yhtenä hienoimmista on kauden 2016 päätösottelu Helsingissä, vaikka saimme silloin vain pronssia. Se yhteisöllisyys mikä silloin koettiin, oli ainutlaatuista. Sinne tuli paikan päälle 750 SJK-kannattajaa ja pääty oli täynnä SJK-väkeä. Ensimmäisten Euro-otteluiden järjestäminen ja stadionin avausottelu, on ollut myös hienoja hetkiä. Urheilun ulkopuolella, Sunrise Avenuen -konsertin järjestäminen stadionilla. Yksi mikä pitää mainita vielä aivan erikseen, on pelaaminen Mestareiden Liigassa ja BATE Borisovin kohtaaminen. Se, että pääsee ylipäätään pelaamaan niitä pelejä, on kuin mansikat kakun päällä, muistelee Virtanen aikaansa SJK:ssa.

Kovimpana haasteena muistan tältä ajalta OmaSp Stadionin pintojen myymisen. Kaikki tapahtui niin nopeasti. Meillä ei ollut siinä vaiheessa oikestaan kuin Powerpoint-esitys ja mielikuvien perusteella myimme stadionia kumppaneille. Se rakennus- ja myyntiprojekti oli todella hektinen. Osakkeet, mainospinnat ja samalla myimme myös SJK:ta uudella ilmeellä. Se oli kyllä haastava projekti, Virtanen kertoo.

Tiedän, että tämä seura tulee saavuttamaan vielä tulevaisuudessakin paljon uskomattomia asioita. Se vaatii uskoa ihmisiltä. Joskus sen palapelin rakentaminen kestää vain vähän enemmän aikaa. Tämä seura on antanut niin paljon, työkavereiden, yhteisön ja kumppanien kautta. Pelkästään tämä ystävien määrä joka on tämän kautta tullut tutuksi, on sanoinkuvaamaton rikkaus, Virtanen kiittelee.

Kyllä tässä niin paljon positiivista on tapahtunut ja tapahtuu edelleen. Pelaamme Veikkausliigassa, SJK Akatemia noussee Ykköseen, on oma stadion ja oma harjoituskeskus. Tässä on niin paljon hyvää ja siitä täytyy aina muistuttaa. Moni ajattelee, että seura on vain edustusjoukkue ja sen menestys. Täällä tehdään kuitenkin taustalla paljon hyviä asioita laidasta laitaan, muistuttaa Virtanen vielä lopuksi.

SJK kohtaa Rovaniemellä sunnuntaina 5.10. klo 16:00 RoPS:n. Ottelu näkyy suorana Ruutu-palvelusta ja Seinäjoella sitä voi katsoa yhdessä ja ilmaiseksi OmaSp Stadionin Vierasmatsi Live -tapahtumassa. Veikkausliigan loppusarjojen päätöskierros pelataan maajoukkuetauon jälkeen, lauantaina 19.10. ja silloin SJK isännöi OmaSp Stadionilla FC Lahtea klo 15:00 alkavassa ottelussa. Pelin ennakkoliput SJK:n verkkokaupasta ja arkisin klo 9-16 SJK Shopista.