123 456 7890

MyPa BSM:n seuraava testi
TP-Seinäjoen B-junioreiden SM-karsintasarjassa pelaava joukkue palaa huomenna kotikentälleen ottaen mittaa edelleen vailla tappiota olevasta Myllykosken Pallosta.

MyPa majailee sarjataulukossa viidentenä pelattuaan kolme ottelua, joista joukkue on voittanut yhden ja pelannut kahdesti tasan. Maaliero kielii kolmen pelin jälkeen siitä, että maalijuhlia ei taida luvassa olla, sillä MyPa on tehnyt vain kaksi maalia, muttei omiinkaan ole mennyt kuin kertaalleen.

TP-Seinäjoki on pelannut Tampereen Pallo-Veikkojen tavoin yhden ottelun enemmän kuin sarjan muut joukkueet. Kaksi peräkkäistä vierasvoittoa on nostanut Ismo Koskelan ja Jukka Metsä-Ketelän suojatit sarjassa kakkoseksi HJK:n kantaan. Toki kolmantena olevalla FF Jarolla on mahdollisuus painella ohi, sillä pietarsaarelaiset ovat kuudessa pinnassa ja matsin vähemmän pelanneina.

Kauden ensimmäisen ottelunsa Joupiskalla pelaavat nuoret pruukilaiset ovat tehneet sarjassa eniten maaleja voitettuaan sekä OLS:n, että KuPS:n peräkkäin identtisin 4-0 -numeroin. Ahkerimmin verkkoa on vastustajan päässä heiluttanut, hiukan yllättäen, etutoppari Henri Huilla, jolla on neljän pelin jälkeen tilillään jo kolme maalia. Kuopiossa kahdesti maalannut Veli-Pekka Pajula on iskenyt kahdesti ja loput neljä osumaa jakautuvat neljän pelaajan kesken.

Seitsemän pinnaa ensimmäisistä neljästä pelistä on hieno suoritus kotijoukkueen pelaajistolta. Käytännössähän kevätkierroksella varmistaa paikkansa syyskierroksen SM-sarjassa 12-13 pisteellä ja kaiken mennessä aivan tuubiin, tuo pistemäärä on mahdollista napata jo loppuviikon peleistä.

Nuolaista ei saa ennen kuin tipahtaa, mutta periaatteellisella tasolla kotijoukkue pääsee terveenä otteluun. Sen sijaan ryhmään voi vaikuttaa illalla pelattava edustuksen peli ja huomenna pelattava A-junioreiden ottelu.

Matsi alkaa Joupiskalla klo 13.00. Tervetuloa kannustamaan poikia voitton.