123 456 7890

SJK U19 joukkue pelaa oman Pohjanmaan paikalliskamppailunsa tämän viikon perjantaina, kun se isännöi Wallsport Areenassa Vasa IFK:n U19 joukkuetta SM-karsintasarjassa.

SJK aloitti SM-karsinnat 8-1 murskavoitolla SiPS / Kings yhdistelmäjoukkueesta viime viikolla, mutta tuo ottelu on nyt nollattu ja perjantaina vastaan tulee kivikova ja tuttu vastustaja.

Viimeksi tosin näidenkin joukkueiden kohtaaminen päättyi SJK:n 6-0 voittoon, mutta silloin kyseessä oli harjoituspeli ja nyt pelataan pisteistä sekä pääsystä kesällä pelattavaan SM-sarjaan. VIFK ei taatusti tule olemaan helppo vastustaja, vaan taistelee kynsin ja hampain pisteistä.

Puolustaja Joona Ala-Hukkala iski pilkulta SJK:lle SM-karsintasarjan avausottelussa viime viikonloppuna.

Joonas Sundman siirtyy Aston Villaan

Juuri Suomen U16 maajoukkueeseen, yhdessä toisen SJK U19 joukkueen mukana olevan B-juniori-ikäisen Matti Lähteen kanssa valittu Joonas Sundman, allekirjoitti tiistai-iltana kolmen vuoden akatemiasopimuksen Englannin Liigan jättiläisen, Aston Villan kanssa. Sopimus astuu voimaan kuitenkin vasta heinäkuussa.

Koko SJK väki onnittelee molempia 1998 synteneitä nuoria pelimiehiä Suomen U16 maajoukkuepaikasta ja toivoo Joonas Sundmanille huikeaa uraa Englannin sarjoissa.

Asiasta lisää SJK-Junioreiden nettisivuilla.

Lähes kaikki pelikunnossa

SJK pääsee perjantain kamppailuun näillä näkymin jälleen kovalla kokoonpanolla, sillä kaikki pelimiehet pitäisi olla pelikunnossa. Myös kaikki edustuksen kanssa treenaavat pelaajat keskittyvät tähän SM-karsintasarjaan, vaikka edustusjoukkue pelaakin tällä viikolla Liigacupissa kaksi ottelua. Vain maalivahti Paavo Valakari toimii Mihkel Aksalun varamiehenä Liigacupin peleissä.

Viime viikonloppuna paluun kokoonpanoon teki Elias Ahde, joka olikin heti mukana viidessä SJK:n osumassa, tehden itse näistä kolme. Aiemmin harjoitusotteluissa kovassa vireessä on ollut myös Tuomas Lähdesmäki ja Antti Palomäki, joten vaasalaisten puolustus joutuu varmasti kolmikon kanssa koville myös perjantaina.

SM-karsintasarjaa perjantaina 7.2. klo 18.00 Wallsport Areenalla.

Liput otteluun maksaa 5 euroa, alle 8 vuotiaat ja sotaveteraanit pääsevät ilmaiseksi. Myös kausikorttilaiset pääsevät kaikkiin SJK U19 joukkueen otteluihin ilmaiseksi.

Tervetuloa kannustamaan SJK:n tulevaisuuden tähtiä voittoon ja viihtymään Wallsport Areenalle. Samalla voit ostaa ennakkoliput SJK edustuksen lauantaina pelattavaan SJK – VPS Liigacupin otteluun tai ensi viikon V KOMIA-turnaukseen.

SJK U19 tauolla harjoitusottelussa Wallsport Areenalla.