123 456 7890

SJK edustujoukkueen lisäksi, lähipäivinä sunnuntaina ja maanantaina, omat kotiottelunsa pelaa myös reservijoukkue Kerho 07 Kakkosen Pohjoislohkossa ja SJK:n nuoret alle 19 vuotiaat, U19 SM-sarjassa.

Alla otteluennakkoa molempiin kamppailuihin. Tervetuloa kannustamaan joukkueet voittoihin!

Kerho 07 pelaa kotiottelunsa Keskuskentällä maanantaina, SJK U19 pelaa sunnuntaina Prunttimäessä.

Pohjanmaan derby maanantaina

Kerho 07 isännöi maanantaina 2.9. klo 18.30, Seinäjoen Keskuskentällä pelattavaa Pohjanmaan derbyä Vasa IFK:ta vastaan.

Sarjan kannalta ottelussa on myös jännitettävää, sillä Kerho 07 taistelee säilymisestä Kakkosessa ja se on tällä hetkellä kymmenen joukkueen Pohjoislohkossa seitsemäntenä.

Kaksi viimeistä tippuu suoraan ja toiseksi viimeisenä olevaan Rotuaarin Palloon Kerholla on jo reilu 10 pisteen johto. Mutta myös 8. sijalle jäävä joutuu jännittämään kauden loppuessa, sillä neljän lohkon keskinäisessä vertailussa huonoiten pisteitä kerännyt 8. sijoittunut, vaihtaa myös sarjatasoa.

Kakkosen Pohjoislohkossa ei niin suurta hätää tuon suhteen tällä hetkellä kuitenkaan ole ja nyt sillä paikalla oleva PK-37 on kerännyt jo 24 pistettä kasaan.

Pelejä on kuitenkin vielä jäljellä ja Kerho 07 joutuu vielä taistelemaan tarvittavista pisteistä, jotta sarjapaikka ensi kaudellekin on täysin varma.

VIFK:ssa tuttuja

Vasa IFK:ta valmentaa SJK leiriläisille varsin tuttu mies, eli Tomi “Kärde” Kärkkäinen ja joukkueen keskikentällä peliä tekee aiemmin SJK:ta edustanut Christian Sund.

Heidän johdollaan Vasa IFK:n piti tavoitella tällä kaudella sarjanousua Ykköseen, mutta PS Kemi ja FC YPA on osoittautumassa liian vahvoiksi sarjan kärjessä.

Tällä hetkellä Vasa IFK on sarjassa kolmantena.

Joukkueen parhaana maalintekijänä on tällä hetkellä Andreas Strandvall, joka on onnistunut jo komeat 14 kertaa. Tuolla maalimäärällä kuitenkin pidetään sarjassa vain toista sijaa maalintekijälistoilla, sillä PS Kemin Christian Eissele on tehnyt melkein kymmenen maalia enemmän.

Pelikiellon vuoksi tämän ottelun missaa anakin puolustaja Jonas Pitkäkangas. Kå;re Björkstrand tekee paluun missattuaan edellisen ottelun.

Kerho 07 jahtaa voittoa

Entisen Vasa IFK pelaajan ja valmentajan, Max Peltosen luotsaama Kerho 07 lähtee otteluun voitto mielessään ja todennäköisesti myös kovalla ryhmällä.

Joukkueiden edellisen kohtaamisen vei nimiinsä Vasa IFK Vaasan Hietalahdessa, mutta Seinäjoella pelattu kauden ensimmäinen päättyi tasapeliin.

Talvella kohdattiin kahdesti myös harjoitusotteluissa ja noista niskanpäälle jäi juuri Kerho 07, sillä se voitti ensimmäisen ja toinen pelattiin Vaasan Botniahallissa tasan.

“Pisteet” tämän vuoden kohtaamisista on siten tasan ja nyt katsotaan kuka on kuka.

Kerho 07:n riveistä puuttuu vielä pelikiellon takia tästä ottelusta maalitykki Mikki Muurimäki ja armeijan harmaissa olevat pelimiehet.
Mukana nähdään varmasti myös nuoria omia junioreita kuten tähän asti on ollut jokaisessa ottelussa.

Takala lainalle – Rauhalan kausi ohi

Eetu Takala hakee peliaikaa lainasopimuksella Kauhajoen Karhun riveistä ja edustuksen ringistä viime otteluissa mukana ollut Timo Rauhala joutuu huilaamaan koko loppukauden, sillä jalassa jo pitkään haitannut hiusmurtuma ei muuten parane kuntoon. Tärkeää on saada miehen jalka ensi kaudeksi täyteen iskuun.

Tervetuloa kannustamaan Kerho voittoon Pohjanmaan paikallisottelussa.

Kerho 07 – VIFK, maanantaina 2.9. klo 18.30, Keskuskentällä

Liput:
8 � normaalihinta
6 � alle 16 vuotiaat, eläkeläiset, varusmiehet ja opiskelijat.
Alle 12 vuotiaat ja sotaveteraanit, ilmainen sisäänpääsy.

SJK Kannattajat-kortilla saa Wallsportin kahviosta ostetuista ennakkolipuista -20 %.?Hospodasta, Wilsonista ja Coffee Housesta S-etukortilla ennakkolipuista -20 %??

Ennakkolipunmyynti:
?- Wallsport
?- Hospoda Korbel
?- Sport Bar Wilson?
– Coffee House?
– Etelä-Pohjanmaan Matkailu

HUOM! alennukset vain ennakkolipuista!

SJK edustuksessa tällä kaudella 11 peliä ja Kerho 07 paidassa 4 peliä pelanneen Timo Rauhalan kausi on sitkeän hiusmurtuman takia ohi.

U19 SM-Sarjajohtaja TPS Seinäjoelle jo sunnuntaina

SJK U19 isännöi tänä sunnuntaina 1.9. klo 15.00 Prunttimäen viheriöllä U19 SM-Sarjaa johtavaa Turun Palloseuraa.

TPS johtaa sarjaa kahden pisteen erolla kakkosena olevaan JJK:hon nähden ja SJK taas pitää hallussaan paikkaa tukevassa keskikastissa, sijalla viisi.

Pronssimitalit kuitenkin olisi täysin mahdollisuuksien rajoissa SJK:llekin tältä kaudelta, sillä piste-ero kolmantena majailevaan FC Kaarinaan on vian 7 pistettä. Pelejä on vielä jäljellä ja pronssimitaleista taistelee kaarinalaisten kanssa myös Pallokerho Keski-Uusimaa.

Toisaalta SJK saa pelata melko paineettomasti, sillä SM-sarjasta ei voi tippua, kun kaikki joukkueet joutuvat karsimaan talvella paikasta ensi vuoden sarjaan.

Mukana olo tämän vuoden sarjassa kuitenkin varmistaa paikan SM-Karsintasarjaan talvea varten, kun Ykkösessä pelaavat joukkueet pääsevät sinne vain sijoituksien mukaan.

SJK:lla ei pelikieltoja sunnuntain kamppailua ennen ole ja pelaajistokin pitäisi olla melko hyvin käytettävissä, kun armeijassakin palvelevat pääsevät tarpeen vaatiessa mukaan.

SJK U19 – TPS U19 sunnuntaina 1.9. klo 15.00 Prunttimäen kentällä.

Nähdäänkö kaksikko Jesse Sarajärvi – Tuomas Lähdesmäki tuulettamassa tällä kertaa SJK U19 vaiko Kerho 07:n riveissä?