123 456 7890

Myös junnut pukeutuvat mustaan ja kultaan

TP-Seinäjoen juniorit tulevat ensi kaudella pelaamaan SJK:n nimellä ja väreissä pukeutuen mustaan ja kultaan edustusjoukkueen tavoin.

Muutosten myötä kyseessä on jatkossakin kaksi erillistä organisaatiota, eli edustuksen ja reservien toimintaa pyörittävä SJK Oy, sekä kokonaisuudessaan junioritoimintaa pyörittävä Ry.

Oy ja Ry ovat taloudellisesti toisistaan riippumattomia.

Olennainen syy tähän ratkaisuun on se, että jatkossa halutaan harraste- ja kilpajalkapallo eriyttää monien vanhempien toiveiden mukaisesti. Samalla kyetään paremmin kilpailemaan kansallisella tasolla ja haastamaan monia vakiintuneita junioriseuroja.

Tulevan seurakuvion ja -järjestelyn myötä halutaan tarjota muiden lajien harrastajille mahdollisuus ottaa jalkapallo harrastemielessä kakkoslajiksi mukaan.

Seinäjoki on yksinkertaisesti liian pieni paikkakunta ylläpitämään useita kilpajoukkueita kamppaillakseen tasapäisesti suurseurojen kanssa.

Uuteen seuraan ovat tervetulleita liittymään myös muut junioriseurat, eli raja-aitoja pikemminkin kaadetaan kuin rakennetaan.

Aikataulu tälle projektille on selvä: ensi kaudella pelataan myös junioreissa mustissa asuissa. Muutos tapahtuu kuluvan kauden jälkeen.

Koko projektin yksityiskohdista tiedotetaan tarkemmin lähiviikkoina.