123 456 7890

Seinäjoen Jalkapallokerhon B- ja A-juniorit kohtasivat lauantaina JJK:n vastaavat ikäluokat. Perjantaina vastakkain olivat seurojen edustusjoukkueet. SJK-junioreiden alaisuuteen kuuluva B-junioriryhmä voitti oman ottelunsa lauantaina iltapäivällä 1-0 luvuin. Lauantain iltaottelussa JJK taas osoittautui olevansa todella kovalla ryhmällä matkassa ja ottelussa jyväskyläläiset olivat alusta asti niskanpäällä. Toiselle puoliajalle SJK tuli mukaan vielä paremmalla jalalla, mutta JJK iski heti kolmen minuutin jälkeen lisämaalin ja vei harjoitusottelun selvin luvuin nimiinsä.

SJK U19 – JJK U19 0-6 (0-4)
0-1 5 min JJK
0-2 19 min JJK rp.
0-3 24 min JJK
0-4 25 min JJK
0-5 48 min JJK
0-6 72 min JJK

JJK oli hyvä. He olivat nopeita suunnanmuutoksissa ja me ei oltu ajantasalla tänään. Se näkyi aika nopeasti pelissä, eikä meidän esitys tänään riittänyt. Meillä on vielä vähän matkaa. Ei mitään pois JJK:lta. Hyvä suoritus heiltä ja he tulevat olemaan ehdottomasti varteenotettava joukkue talven SM-karsintasarjassa, arvioi SJK U19 joukkueen päävalmentaja Max Peltonen.

SM-karsintasarja alkaa tammikuun puolen välin paikkeilla ja sarjan parhaat pelaavat kesällä varsinaisessa SM-sarjassa. SJK U19 pelaa vielä ennen sarjan alkua yhden tai kaksi harjoitusottelua.

SJK U19: Juho Kuivila MV, Tuomas Rintamäki, Ville Viita, Matti Lähde, Matias Kangas (67 min Ossi Kivipuro), Niko Hietaharju, Patrik Pihamaa, Tommi Luopajäri, Samuli Hussa, Jesse Sundman ja Teemu Kukila

A-nuorten joukkue treenaa yhdessä Kerho 07:n kanssa talven aikana ja suurin osa joukkueesta pelaa myös Kakkosta heidän mukanaan.