123 456 7890

Myös ASM testaa VIFK:n

Seinäjoen Jalkapallokerhon A-juniorit ottavat TP-Seinäjoen B-junnujen tapaan viikonlopun ottelussaan mittaa VIFK:sta.

Lauantain matsissa B-junnut olivat muutaman harppauksen edellä vaasalaisvieraitaan ja toiveissa toki on, että myös ASM-ryhmä pärjäisi.

Viime kaudella VIFK:lla ei A-junioreita sarjassa ollut, mutta ilahduttavaa kyllä, nyt seura on saanut nipun mukaan A-junnujen Ykköseen.

Kerhoa sarjaporrasta alempana pelaava VIFK ei taatusti ole mikään heittopussi, sillä laadukasta junnutyötä jauhava mylly on tuottanut valtavan määrän taitureita eri sarjoihin.

Vastustaja on ainakin Kerhon nykyiselle valmentajalle, Max Peltoselle, todella tuttu nippu, sillä Peltonen tuli viime kauden jälkeen juuri VIFK:sta Kerhon palkkalistoille.

– Vastaan tulee taitava ryhmä. VIFK:ssa on monta pelaajaa, jotka kärkkyvät jo peliaikaa edustuksessakin. Uskon, että luvassa on todella tiukka vääntö, sanoo Peltonen.

Kerhon riveistä sivussa on yksi joukkueen terävimmistä raateluhampaista Teemu Penninkankaan kulkiessa toistaiseksi kipsi jalassaan.

Toisaalta tämä antaa muille mahdollisuuden osoittaa kykynsä.

Kauden ensimmäisessä treenipelissähän Kerho murjoi Wallsport Areenassa vierailleen KPV:n mennen tullen Taavi Ahopellon maalattua kahdesti, Teemu Penninkankaan, Eetu Takalan ja Tommi Kukilan kertaalleen. Loppunumerot olivat siis isännille 5-0.

– Uskon, että huomenna on edessä huomattavasti kovempi matsi, Peltonen sanoo.

VIFK:lle luvassa on kauden avauspeli, Kerholle puolestaan talvikauden toinen koitos.

Ottelu alkaa Wallsport Areenassa klo 13.30. Tervetuloa kannustamaan poikia!