123 456 7890

Kerho 07 Akatemia matkustaa tänä sunnuntaina Turkuun ja kohtaa siellä Kupittaan kentällä FC Interin reservijoukkue Å;IFK:n klo 12.00 alkavassa harjoitusottelussa. SJK:n edustus aloittaa samana päivänä Veikkausliigan ja kohtaa Turun Veritas Stadionilla FC Interin klo 17.00, joten molemmat joukkueet viettää sunnuntainsa Turussa.

Nyt meillä on joukkueeseen alkanut löytymään se paletti mitä olemme hakeneet koko talven. Pelaajat ovat saaneet olla enemmän yhdessä ja harjoitella ehjänä, kommentoi Akatemian vastuuvalmentaja Max Peltonen.

Kerho 07 Akatemia voitti edellisen harjoitusottelunsa Kraftia vastaan Seinäjoella 2-0 luvuin ja peli näytti erittäin hyvältä. Turkuunkin saadaan mukaan kumppanuusseura FC Jazzin A-nuoria ja edustuksesta todennäköisesti Teemu Penninkangas. Loukkaantuneet pelaajat ovat Antti Palomäkeä lukuunottamatta pääsemässä takaisin iskuun ja yo-kirjoitukset takanapäin. Armeijassa vielä oleva Arttu Aromaa ei ehdi lomille tänä viikonloppuna, mutta muuten joukkue pääsee hyvällä ryhmällä matkaan.

Å;IFK vieraili Seinäjoella jo aiemmin tänä talvena, ollen tyly vierailija voittamalla 1-3 luvuin. Nyt Akatemialla on paikka maksaa potut pottuina. Viime kaudella Kakkosessa Kerho ja Å;IFK kohtasivat kolmesti ja molemmat voittivat kertaalleen ja kerran pelattiin tasan. Nyt joukkueet pelaavat eri lohkoissa.

Kakkosen kausi alkaa Akatemialla vasta huhtikuun lopussa, 28.4. vierasottelulla KPV:ta vastaan ja sunnuntain ottelunkin jälkeen ehditään vielä kohdata samainen KPV harjoitusottelussa.

Å;IFK – Kerho 07 Akatemia sunnuntaina 12.4. Turun Kupittaalla klo 12.00.

Kerho 07:n kapteeninauhaa on kantanut kuvassa oleva Joona Lautamaja. (Kuva Pasi Palo)