123 456 7890

SJK-konsernin toimitusjohtajana toiminut Sami-Petteri Kivimäki lopettaa toimitusjohtajan tehtävässä ja siirtyy muihin tehtäviin konsernin ulkopuolelle. Kivimäki jatkaa tehtävässä maaliskuun loppuun. SJK:n talousjohtajana jatkaa Heikki Leppänen ja urheilupuolen teknisenä johtajana Richard Dorman.

SJK:n toimintaa on kehitetty Kivimäen toimitusjohtajakaudella voimakkaasti urheilu- ja tapahtumapuolella, sanoo SJK:n hallituksen puheenjohtaja Raimo Sarajärvi. 

Jatkamme viime vuosina tehtyä yhteistyötä Kuortaneen jalkapallolukion ja urheiluopiston kanssa, sekä priorisoimme jatkossa yhä enemmän SJK-junioreiden nostamista pelaajapolun jatkumoksi, ja muista seuroista tulevien nuorten talenttien kehittämistä akatemiajoukkueiden kautta edustusjoukkueeseen. Tämä toiminta on mennyt strategian mukaisesti hyvin eteenpäin Kivimäen aikana, Sarajärvi kiittelee.

Myynnin ja urheilupuolen uudelleenorganisointi tehdään vuoden 2023 aikana, pohjautuen nyt tapahtuvaan toimintojen johtamisen eriyttämiseen, SJK:n strategian mukaisesti. Kauden 2023 onnistumisen vuoksi tähän ei ole nyt erityistä kiirettä, sillä kauteen valmistelevat asiat ovat jo hoidossa.

Sami-Petteri Kivimäki on tehnyt hienon viiden vuoden toimitusjohtajakauden meillä SJK:ssa, ja joutunut muun muassa vaikeina korona-aikoina venymään välillä moneen suuntaan seuran ja sen yhtiöiden arjen pyörittämisessä sekä kehittämisessä. Kivimäki ei kuitenkaan katoa mihinkään SJK:sta, vaikka toimitusjohtajan pesti vaihtuukin nyt uraan toisessa yhtiössä. Hän on tarvittaessa seuran käytettävissä, ja hänet tapaa jatkossakin stadionilla ja Wallsportilla SJK:n tapahtumissa, toteaa Sarajärvi.

Toimitusjohtajakauteeni SJK:ssa on mahtunut paljon erilaisia muutoksia toimintaympäristössä. Olen tyytyväinen, että olemme yhdessä hallituksen ja henkilöstön kanssa kyenneet viemään strategisesti merkittäviä muutoksia läpi onnistuneesti, ja luoneet tulevaisuudelle positiiviset näkymät, sanoo Sami-Petteri Kivimäki.

Haluan kiittää tästä ajanjaksosta puheenjohtajaa ja hallitusta sekä koko henkilöstöä. Kiitos myös eri sidosryhmille, joiden kanssa olemme rakentaneet entistä laajempaa ja tiiviimpää SJK-yhteisöä. Toivonkin, että myös tulevaisuudessa Seinäjoella ymmärretään SJK-konsernin merkitys mahdollisuuksien luojana. SJK-sydän seuraa mukanani kohti seuraavia haasteita, Kivimäki jatkaa.

Stadionin tapahtumapuolen, ravintola- ja kahvilaliiketoiminnan, Wallsport Areenan sekä DBC Seinäjoen kehitystyö ja toiminta kasvavat entisestään tulevina vuosina. Se vaati siksi organisoitumista omaksi itsenäiseksi liiketoiminnakseen. Tästä syystä SJK-konsernin liiketoimintoja uudelleen organisoidaan ja OmaSp Stadionin tapahtuma- ja ravintolatoimintaa hallinnoivan W-media & Management Oy:n toimitusjohtajana aloittaa Ari Toivonen 7. maaliskuuta 2023 alkaen. Toivonen on työskennellyt viimeksi media-alalla yksikönjohtajana Seinäjoen Sanomissa ja sitä ennen pitkään myynti- ja johtotehtävissä matkailu- ja ravintola-alalla.

OmaSp Stadionin tapahtumaliiketoiminnan kehittäminen on yksi konsernin keskeisistä painopistealueista tulevaisuudessa, ja tavoitteenamme on nostaa OmaSp Stadion kansallisesti merkittäväksi tapahtuma-alustaksi. Tämä tulee olemaan uuden toimitusjohtaja Ari Toivosen ja hänen henkilöstönsä avaintavoitteita onnistuneiden ottelutapahtumien läpiviennin kanssa, kertoo Raimo Sarajärvi

Lisätietoja muutoksista antaa SJK:n puheenjohtaja Raimo Sarajärvi sekä maaliskuun loppuun asti SJK-konsernin toimitusjohtajana jatkava Sami-Petteri Kivimäki.