123 456 7890

Muutama sana Orientin pelaajista

Leyton Orient FC on perinteikäs seura, joka ei suuremmin ole päässyt juhlimaan maansa pääsarjassa saati po-kaaleiden parissa. Siitä huolimatta kyseessä on ihan mielenkiintoinen tuttavuus etenkin viime kauden perusteella.

Jamie Jones
Maalivahti, joka tuli seuraan Evertonista 2008. Nappasi puolessa vuodessa ykkös-veskarin paikan omakseen, vaikka on vasta 21-vuotias. Uransa toisessa ottelussa MK Donsia vastaan torjui rankkarin ja hänestä tuli heti kannattajien suosikkipelaaja.

Elliot Omozusi
Voimakkaasti nouseva oikea pakki siirtyi seuraan 2010 Fulhamista. Kotoisin Hackneysta, vain kivenheiton päästä Orientin kotistadionista. Pelannut Valioliigassa ja käynyt lainalla Norwichissa ja Charltonissa.

Ben Chorley
Seuran vuoden pelaaja 2010. Dominoiva etutoppari aloitteli uraansa Arsenalissa, mutta löi itsensä läpi Wimbledonissa ja Tranmeressä. Siirtyi Orientiin kesällä 2009.

Terrell Forbes
Joukkueen 29-vuotias keskikenttäpelaaja seurasi manageri Sladea Orientiin Yeovilista kesällä 2010. Ehti pelata Yeovilin asussa 160 ottelua neljässä kaudessa edustettuaan aiemmin Grimsbyä, Oldhamia ja QPR:a. Aloitti uransa West Hamin akatemiassa yhdessä Michael Carrickin ja Joe Colen kanssa voittaen FA Youth Cupin 1999.

Dean Cox
Entinen Brightonin 23-vuotias laitalinkki, joka on pelannut Sladen alaisuudessa jo ennen siirtymistään Brisbane Roadille. Pelasi kasvattajaseuransa Brightonin väreissä 179 ottelua maalaten niissä 22 kertaa tulle Lontooseen kesällä 2010.

Stephen Dawson
Dublinissa syntynyt 25-vuotias keskikenttäpelaaja valittiin pelaajayhdistyksen kauden all starsiin 2009-10. Aloitti uransa Leicesterissä jatkaen sitä Mansfieldissä ja Buryssa., mistä siirtyi Orientiin.

Alex Revell
Paljon kiertänyt pitkä hyökkääjä siirtyi seuraan Wycombesta kesällä 2010 2-vuotisella sopparilla edustettuaan aiemmin kotikaupunkinsa Cambridge U:ta, liigan ulkopuolista Braintreeta, Southendiä ja Swindonia. Vaarallinen kaveri maalinsuulla.

Lee Butcher
Vietettyään kolme kautta Tottenhamissa siirtyi Orientiin kesällä 2010. Aloitti uransa Arsenalin junioreissa. Taistelee peliajasta Jamie Jonesin kanssa.

Charlie Daniels
Puolustuksessa tai keskikentällä viihtyvä 24-vuotias Tottenhamin kasvatti ei onnistunut kuudessa kaudessa murtautumaan seuran edustukseen White Heart Lanella. Pelasi jo kauden 2007-08 Orientissa lainalla, minkä lisäksi pelannut myös Chesterfieldissä ja Gillinghamissa lainalla.

George Porter
Hyökkääjänä tai kummalla vain laidalla viihtyvä nuorukainen tuli seuraan liigan ulkopuolisesta Cray Wanderersista. Aloitettuaan Crayn akatemiassa nuorukainen iski edustuksessa 11 maalia ja herätti Orientin mielenkiinnon.

Matthew Spring
Entinen Lutonin pelintekijä siirtyi kesällä 2010 Orientiin pelattuaan sitä ennen Leedsissä, Watfordissa ja Charltonissa. Ikää keskikenttämiehellä on 31 vuotta. Lutonissa hänelle kertyi jo komeat 289 ottelua, minkä jälkeen tie vei Leedsiin. Käynyt lainalla myös Sheffield Unitedissa.

Jonathan Thou
Pariisissa syntynyt kärkimies on pelannut ennen Lontooseen tulemistaan pääsarjoja niin Ranskassa, Kyproksella, Belgiassa kuin Turkissakin. Ura alkoi SC Bastian väreissä ja jatkui APOEL:n paidassa. Belgiassa hän edusti Royal Excelsior Virtonia ja FC Brusselsia. Turkissa seuroja olivat Kasimpasaspor ja Konyaspor.

Mike Castor
Joukkueen toinen ranskalaispelaaja tuli jo junnuna Orientiin. Teki ammattilaissopimuksen seuran kanssa joulukuussa 2009 ja debytoi edustuksessa elokuussa 2010 Swindonia vastaan vieraissa.

Jimmy Smith
Koko Chelsean juniorimyllyn 9-vuotiaasta asti läpikäynyt keskikenttäpelaaja siirtyi Orientiin kesällä 2009. Itä-Lontoon kasvatti debytoi Chelsean asussa Newcastlea vastaan toukokuussa 2006 ja Orientissa Tranmereä vastaan 2009. Entinen Englannin U19-maajoukkueen pelaaja, joka on edustanut myös Norwichia ja Sheffield Wednesdayta lainalla.

Jake Argent
Edustusjoukkueen debyyttiään vasta odotteleva nuori hyökkääjä on junioreissa paukuttanut maaleja ahkerasti. Suurin osa viime kautta meni piloille polvivamman vuoksi. Teki 26 ottelussa 18 osumaa seuran junioreissa.

Tom Lovelock
Argentin tavoin debyyttiään odotteleva nuori maalivahtilupaus. Tulee pelaamaan pääasiassa seuran nuorten joukkueissa, sillä ikää on vasta 18 vuotta.

Moses Odubajo
Greenwichissä syntynyt seuran nuorisokaartiin kuuluva keskikenttäpelaaja, jolle minuutteja on luvassa pääasiassa junnuissa vielä tällä kaudella.

Joukkueessa ovat mukana myös tuoreet hankinnat Marc Laird, Leon McSweeney ja hyökkääjä Jamie Cureton.