123 456 7890

Muutama otos Tammelasta

Seinäjoen Jalkapallokerhon ensivierailu Tammelan Stadionille sujui hienosti. Upeassa ilmapiirissä, huikeassa tunnelmassa ja kerrassaan koreassa syyssäässä pelattu ensimmäinen nousukarsintaottelu veti lehtereille 2116 katsojaa, joka on vähintäänkin upea lukema.

Melkoinen osuus katsojista oli tullut kannustamaan Kerhoa menestykseen ja päivä päättyikin iltavalaistuksessa mustapukuisten juhliin.

Kannattaa kuitenkin pitää mielessä, että nyt ollaan vasta otteluparin puolivälissä. Toki kaksi tehtyä vierasmaalia ja voittoa antavat Kerholle etulyöntiaseman toiseen osaotteluun, mutta urheilussa kaikki on todellakin mahdollista, eli jatkopaikka ei ole vielä napattu, vaan taistelu jatkuu.

Ilves järjesti ihan kelpo tapahtuman kiitellen myös Kerhon kannattajia urheilutoimenjohtaja Toni Hevonkorven suulla.

– Välittäkää kiitokset kannattajillenne, jotka loivat hienoa ilmapiiriä ja käyttäytyivät todella mallikkaasti, viestitti kakkosvalmentajankin toimiva “Heppa” terveisiä Seinäjoen suuntaan.

Jatkopaikka ratkeaa ensi lauantaina Keskuskentällä, jonne tuntuisi olevan tulossa varsinainen yleisöryntäys, mikäli mitään voi päätellä niistä normaaleista indikaattoreista, joita seurataan tuntosarvet pystyssä.

Sillä välin voi katsella tästä kuvia Tammelan Stadionilta.