123 456 7890

Antti Muurisen valmentama MYPA vierailee ensi keskiviikkona Seinäjoen Jalkapallokerhon vieraana Veikkausliigan ottelussa Keskuskentällä. Joukkueet kohtaavat liigassa kaksi kertaa peräkkäin, ensin Seinäjoella ja viikon päästä keskiviikkona Kouvolassa Saviniemen stadionilla. Seinäjoella ottelu alkaa keskiviikkona 4.6. klo 18.30 ja portit sekä palvelut aukeavat klo 17.00.

MYPA pelaa Antti Muurisen valmentamien joukkueiden tapaan iloista ja hyökkäävää jalkapalloa. Joten molemmat joukkueet tykkää hyökätä ja nähdään varmasti hyvä ottelu. Hyökkäyshän on paras puolustus. Mielenkiintoinen tilanne pelata sekä kotona että vieraissa peräkkäin samaa joukkuetta vastaan, mutta peli kerrallaan kuitenkin mennään, kommentoi SJK:n päävalmentaja Simo Valakari.

SJK ja MYPA eivät ole koskaan aiemmin kohdanneet toisiaan. MYPA on toki Seinäjoella aiemmin vieraillut, mutta tuostakin on vierähtänyt jo tovi.

Sarjassa MYPA on tällä hetkellä toisena, vain pisteen päässä ykkösenä olevasta HJK:sta. SJK on puolestaan toiseksi viimeisenä, mutta sillä on edelleen kaksi ottelua muita joukkueita vähemmän pelattuna.

Viime ottelu vieraskentällä HJK:ta vastaan oli lähes täydellinen, silti HJK onnistui voittamaan viime hetken maalilla Helsingin Sonera Stadionilla. Marginaalit ovat siis pienet ja SJK lähteekin haastamaan vieraitaan ennakkoluulottomasti ja saalistamaan täyttä pistesaalista kotikentällään.

SJK lähtee hakemaan jälleen voittoa kotikentällään.

MYPA on iskenyt eniten maaleja

Seitsemän kertaa Suomen Mestaruuden voittanut jalkapallovalmentaja Antti Muurinen, on luotsannut joukkueensa melkoisiin maalikarkeloihin tällä kaudella, eikä MYPA:n otteluista ole ainakaan maaleja puuttunut. MYPA on tehnyt peräti 20 maalia ja päästänyt melkein yhtä monta – eli 16. Keskiarvollisesti tämä tarkoittaa noin kolmea maalia / peli. Veikkausliigassa toisiksi eniten on maaleja iskenyt HJK, jolla kuitenkin on neljä maalia vähemmän.

Muurinen aloitti seuran päävalmentajana tänä talvena ja samalla MYPA aloitti myös yhteistyön brasilialaisen jättiseura Fluminesen kanss. Fluminesesta on saatu lainasopimuksilla mukaan nuoria vahvistuksia, jotka ovat tulleet tutustumaan eurooppalaiseen jalkapalloiluun. Seuran sisäistä maalipörssiä yhdessä Pekka Sihvolan kanssa johtava Stefano Pinho on yksi yhteistyön hedelmistä ja nuorimies onkin onnistunut jo neljä kertaa kauden otteluissa. Yhteensä brasilialaisia pelaajia MYPA:ssa palloilee tällä hetkellä neljä.

MYPA nappasi myös kovan paluumuuttajan, entisen HJK ja KuPS pelaaja Dawda Bah:n, joka on Muuriselle tuttu HJK ajoilta. Myös Bah on onnistunut maalinteossa ja mies on osunut jo kolmasti.

Kotikentällään MYPA on ollut erityisen vahva, mutta vieraissa esitykset ovat tökkineet. Toukokuussa joukkue sai pelata kuitenkin kolme kotiottelua ja vain kerran vieraissa ja saaliina oli kaksi voittoa ja yksi tasapeli. Vieraissa MYPA sitten saikin kontolleen 4-0 rökäletappion HJK:n vieraana. MYPA:n viimeisin ottelu oli FC Interiä vastaan kotikentällä ja Inter onnistui nappaamaan 1-1 tuloksella tasapelipisteen mukaansa.

MYPA:n sivussa olevista pelaajista ei ole vielä varmaa tietoa, mutta ainakin Ville Salmikivi, Antti Koskinen ja Tommi Vesala ovat olleet poissa edellisistä otteluista. Myös braslialaiskeskikenttäpelaajat Dema ja Leandro Motta, sekä hyökkääjä Stefano Pinho ovat kärsineet pikkukolhuista.

Lähde nähdään taas SJK:n mukana keskiviikkona

Juho Lähde palaa mukaan

Alkukaudesta varsin tehokkaana ollut Juho Lähde tekee paluun SJK:n kokoonpanoon. Sen sijaan kapteeni Pavle Milosavljevic jatkaa edelleen sivussa ja myös Josun selkä vihoittelee HJK ottelun jäljiltä siihen malliin, että mies on näillä näkymin keskiviikon pelistä pois.

Pelikieltoja ei SJK:lla ole ja viime otteluun kuntoutunut Akseli Pelvaskin alkaa olla taas parhaimmillaan.

Viikolla maajoukkueiden mukana olleet virolaiskaksikko Gert Kams ja Mihkel Aksalu palasivat terveinä mukaan harjoituksiin, samoin Suomen U21 maajoukkueen matkassa ollut puolustaja Felipe Aspegren.

SJK:n toistaiseksi paras maalintekijä tällä kaudella on ollut espanjalainen Carlos Lopez ja Akseli Pelvas puolestaan on laukonut eniten kohti maalia / ottelu. SJK:n tehopörssiä yhdellä maalilla ja kolmella syötöllä johtaa yhdysvaltalainen Justin Moose.

Kotikentällään SJK on päässyt pelaamaan tällä kaudella vasta neljä kertaa. Näistä se on voittanut kaksi, pelannut yhden tasan ja hävinnyt kerran. Maalisuhde näistä otteluista on 5-1 SJK:n hyväksi.

SJK – MYPA keskiviikkona 4.6. klo 18.30 Seinäjoen Keskuskentällä.

Justin Moose on ollut SJK:n tehokkain pelaaja tällä kaudella

SJK kutsuu maakunnan juniorit otteluun

SJK kutsuu kaikki alle 15-vuotiaat etelä-pohjalaiset lisenssipelaajat vieraakseen tähän otteluun, lähettämällä kutsut seurojen yhteyhenkilöille, jotka tiedottavat ihmisiä omissa seuroissaan.
Seurojen yhteyshenkilöt tilaavat ilmaisliput ja jakavat nämä eteenpäin junioreille.

Haluamme olla koko maakunnan edustaja Veikkausliigassa ja olemme miettineet omia pyrkimyksiämme tämän tavoitteen toteuttamiseksi. Uskomme että me kaikki futisihmiset maakunassa näemme tärkeänä liigajoukkueen olemassaolon, kertoo SJK toimitusjohtaja Kari Martonen ja hallituksen jäsen Markku Vesala allekirjoittamassaan kirjeessä alueen seuratoimijoille.

Ottelun puoliajalla pidetään seurojen välinen rankkarikilpailu, joissa kunkin seuran edustaja kilpailee muiden seurojen edustajia vastaan. Rankkarikisassa on mm. lippupalkintoja ja se on samalla varmasti kokemuksena mielenkiintoinen, kun noin 2000 – 3000 katsojaa on sitä seuraamassa ja hurraamassa suorituksille.

SJK:n oma junioritoiminta esittäytyy 23.6. pelattavassa SJK – FC Honka ottelussa

SJK kutsui maakunnan juniorit vieraaksi MYPA-otteluun.

Lipunmyynti ja muut järjestelyt

Seinäjoen Keskuskentälle mahtuu katsomoihin noin 3000 ihmistä ja seisomatilaa on näiden lisäksi runsaasti. Pääkatsomo on katettu ja sinne mahtuu noin tuhat ihmistä. Kuppi-istuimet löytyy pääkatsomon lisäksi myös aurinkokatsomosta. Kentän osoite on Urheilupuisto 10.

Lipunmyynnit ja sisäänkäynnit löytyvät pääkatsomon takaa, sekä pesäpallokentän kulmauksesta. Kaikki ennakkolippulaiset, kausikorttilaiset, VIP-vieraat ja muut vapaakorttilaiset, otetaan sisään pääkatsomon kaupunginpuoleisesta päädystä, ns. Ison Kiven portista. Porteilla voidaan tehdä turvatarkastuksia tarvittaessa.

Alueelta löytyy kahvila- ja makkaranmyyntipalvelut molemmista päistä kenttää ja WC:t löytyvät pääkatsomon kaupunginpuoleisesta päädystä. Myös SJK fanituotteita on mahdollista ostaa omasta kojustaan. Varsinainen ruokaravintola on vain VIP-vieraille.

Olutteltta palveluineen aukeaa klo 17:00 ja se sijaitsee perinteisesti Ison Kiven juurella, pääkatsomon päädyssä.

SJK Kannattajat ja Klopit majoittuvat pääkatsomon Ison Kiven puoleiseen päätyyn. Mahdollisten vieraskannattajien paikka on aurinkokatsomossa vastakkaisella puolella.

Median edustajille on varattu tilaa kuuluttamon läheisiltä paikoilta pääkatsomosta ja haastattelut suoritetaan pääkatsomon päädyssä varatun haastatteluseinän edessä. Lehdistötilaisuus on ottelun jälkeen kuuluttamon päädyssä olevan ajanottotornin tiloissa tai sään salliessa ulkona. Median edustajilla on oltava voimassa oleva pressikortti tai akkreditointi tapahtumaan.

LipunmyyntiPortilta:15 (normaali)
10 (opiskelijat, varushenkilöt, siviilipalvelusmiehet, työttömät ja eläkeläiset)
5 (lapset 6-16 vuotta)
Ilmaiseksi lapset alle 6 vuotta ja sotaveteraanit. Sekä kutsutut alle 15-vuotiaat junioripelaajat.Ennakkoliput verkosta:


Kaikkiin SJK otteluihin liput myy verkossa NetTicket.fiNetTicketistä ostetetut verkkoliput ovat kaikki euron halvempia. Jos omistat S-Bonuskortiln saat sillä euron sijasta kahden euron alennuksen. Kaikki toimituskulut kuuluvat nettilippujen hintaan. Verkkokauppa sulkeutuu puolituntia ennen ottelun alkua. Liput saat vaikka kännykkääsi.

Muut ennakkolippujenmyyntipisteet:

Seinäjoki:
– Etelä-Pohjanmaan Matkailu, 2 euron alennus S-bonuskortilla
– Coffee House, 2 euron alennus S-bonuskortilla
– Sport Bar Wilson, 2 euron alennus S-bonuskortilla
– Hospoda Korbel, 2 euron alennus S-bonuskortilla
– Wallsport Areena, -20% alennus SJK Kannattajakortilla
– Citymarket Jouppi
– Citymarket Päivölä

Vaasa:
– Prisma, 2 euron alennus S-bonuskorteilla
– Studio Ticket, 2 euron alennus S-bonuskorteilla

Pietarsaari:
– Pietarsaaren Kirjakauppa, 2 euron alennus S-bonuskorteilla

Suorissa nettilähetyksissä on myös haastattelut

Ottelu näkyy suorana netissäSJK ja Urheilusanomat ovat tehneet yhteistyösopimuksen, joka mahdollistaa kaikkien SJK:n kotiotteluiden televisioimisen netissä Urheilusanomien Sisäpiiri-palvelun kautta ISTV:ssä. Myös tämä ottelu lähetetään suorana. Lähetyksen toteuttaa yhteistyössä Siltaloppi oy ja Great Play

Sisäpiiri-verkkopalvelu on avoinna kaikille Urheilusanomien tilaajille. Jos et ole Urheilusanomien tilaaja, voit kokeilla palvelua kuukauden ajan yhdellä eurolla. 
Urheilusanomiin pääset tästä linkistä.

Lähetys SJK – MYPA ottelusta alkaa noin klo 18:20.

SJK TV – Valakari, Moose ja Lähde haastattelussa: