123 456 7890

Muurinen haluaa jatkoon
Helsingin Jalkapalloklubin mestarivalmentaja, Antti Muurinen, haluaa jatkopaikan lauantain ottelusta Kerhoa vastaan. Hän ei asiaa peittele, mutta kieltäytyy jyrkästi aliarvioimasta kotijoukkuetta.

Kahtena peräkkäisenä talvena KOMIA-turnauksessa joukkueensa kanssa käynyt Muurinen myhäili tyytyväisenä saatuaan joukkueeseensa eilen suomalaisen jalkapallon ikonin, Jari Litmasen.

– Pakko sanoa, että vaikkei Jari ehkä jalalla niin nopea ja juoksuvoimainen enää olekaan, on hän kyllä ihan käsittämättömän pelinopea edelleen. Sen tässä on ehtinyt treeneissä nähdä, Muurinen kertoi.

Lauantain ottelun tiimoilta Muurisella on olemassa selkeä käsitys.

– Vanhaan aikaan monet seurat ajattelivat varmaankin, että näissä peleissä voi peluuttaa niitä peleejia, jotka eivät ole oikein päässeet muuten kehiin tai sitten vain cupia ei arvostettu. Se on kuitenkin ihan varma asia, että tänä päivänä kaikki liigan huippuseurat suhtautuvat Suomen Cupiin erittäin vakavasti, sillä se on toinen kahdesta reitistä Euroopan kentille, painottaa Muurinen.

– Osaan kyllä hyvin kuvitella millaiseen cup-hegemoniamatsiin olemme tulossa. Tiedän miten SJK kaatoi FC KooTeePeen ja sai hurmoksen päälle. Me suhtaudumme otteluun erittäin vakavasti ja haluamme ottaa jatkopaikan lauantaina. Missään tapauksessa meillä ei ole syytä aliarvioida Kerhoa. Olen nähnyt joukkueen ja tiedän, millaisia pelaajia ryhmästä löytyy, lisää Wallsport Areenassa viime kaudella Kerhon ja AIK:n, sekä tällä kaudella Örebro SK:n ja Djurgå;rdenin kohdannut Muurinen.

Suomen Palloliiton Kierroksen Ottelu Kerhon ja mestarijoukkue-HJK:n välillä alkaa lauantaina klo 14.00 Jouppilanvuoren tekonurmella.