123 456 7890

Seinäjoen maalitykkilegenda, Mikael Muurimäki iski kahdesti, kun Kerho 07 haki tärkeät pisteet Oulusta Tervareiden vieraana. Myös oma kasvaatti Samppa Bouroussi tuli vaihdosta mukaan ja iski kertaalleen Kerholle.
Voitolla Kerho 07 vankisti Kakkosen sarjapaikkaansa ensi kaudelle ja tarvitsee enää pisteen kauden lopuista peleistä, jotta sarjapaikka olisi matemaattisestikin varma. Pelejä on jäljellä enää kolme ja piste-ero tippumisviivan alapuolelle on jo viisi pistettä.

Tervarit – Kerho 07 0-3 (0-2)
0-1 05 min Mikael Muurimäki
0-2 43 min Samir Bouroussi
0-3 68 min Mikael Muurimäki

Kerho 07:n maalivahti Joakim Jans sairastui bussimatkalla ja näin juuri Kerhoon paluun tehnyt Tomi Peltokangas pelasi pitkästä aikaa Kakkosen ottelussa maalilla ja onnistui vieläpä nappaamaan nollapelin.

Samalla myös nuoret Aleksi Leppänen ja Janne Tuohisaari tekivät ottelussa debyyttinsä, tai Aleksi Leppänen on jo ehtinyt tulla kaksi kertaa peliin mukaan vaihdosta aiemmin tällä kaudella, mutta nyt mies oli suoraan avauksessa. Tuohisaarelle ottelu oli ensimmäinen.

Ottelu oli varsin selvää Kerhon hallintaa ja useampaankin maaliin olisi ollut paikkoja. Jo tippumisensa varmistanut Tervarit ei ole voittanut vielä ainuttakaan ottelua tällä kaudella.

Kerho 07 sen sijaan varmisteli sarjapaikkaansa voitolla ja voi lähteä ilman suurempia paineita kauden loppuihin otteluihin.

Veikkausraati palkitsi ottelun parhaana Kerho 07:n Mikael Muurimäen, kaksi tähteä vaihdosta kentälle tulleelle Bouroussille ja yhden kapteeni Ville Yliselle. Siten kaikki tähdet matkasi vierasjoukkueen mukaan.

Kakkosen Pohjoislohkossa on pelejä jäljellä enää kolme ja näistä kaksi pelataan Seinäjoella.
Seuraavaksi vastaan tulee TP-47 Torniosta ja tuo ottelu pelataan Seinäjoen Keskuskentällä lauantaina 21.9. klo 16.00.

Kerho 07: Tomi Peltokangas, Kim Palosaari (68′ Stanislav Goldberg), Juuso Aalto (36′ Samir Bouroussi), Teemu Lukkari, Ville Ylinen, Mikael Muurimäki, Jesse Jääskeläinen, Joona Lautamaja, Aleksi Leppänen (57′ Janne Tuohisaari), Jesse Sarajärvi ja Tuomas Lähdesmäki.

Penkillä: Joakim Jans.

Kortit:

Kerhon maalitykki Mikki Muurimäki.