123 456 7890
Seinäjoen Jalkapallokerhon laitapuolustaja Murilo ei jatka SJK:ssa kaudella 2024. Vasemman laidan juoksuvoimainen Murilo tuli Seinäjoelle alunperin kesällä 2020, ja kahden lakeuksilla vietetyn kauden jälkeen hän edusti kaudella 2022 Helsingin Jalkapalloklubia. Paluu SJK:hon tapahtui kaudeksi 2023. Kerhon paidassa Murilo pelasi Veikkausliigassa, Suomen Cupissa ja europeleissä yhteensä 67 ottelua. Niissä hän teki kaksi maalia ja antoi peräti 21 maaliin johtanutta syöttöä.
–Oli ilo pelata SJK-paidassa uudelleen. SJK on seura, joka säilyy sydämessäni aina – Paikka, jossa olen aina saanut osakseni rakkautta ja kunnioitusta. Mihin ikinä menenkin, tulen aina olemaan SJK-fani. Kiitos kaikille kannattajille, joukkuekavereille ja seuran työntekijöille joihin minulla oli kunnia tutustua. Kiitos, sanoo Murilo.
28-vuotiaan Murilon nykyinen sopimus kattoi myös kauden 2024. Sopimuksessa on vapautuslauseke, ja SJK saa sen johdosta taloudellisen korvauksen sopimuksen ennenaikaisesta päättymisestä.
Onnea uran jatkoon, Muri!
SJK pelaa harjoitusottelun Viron Paide Linnameeskondia vastaan lauantaina 13.1. Ottelun alkamisaika tarkentuu myöhemmin. Voit varmistaa pääsysi otteluun ostamalla kausikortin osoitteesta ticketmaster.fi