123 456 7890

SJK:n keskikenttäpelaaja Anders Bååth kokosi vuoden 2018 ensimmäisen Spotify-listan.

SJK aloitti viime vuonna yhteistyön kansainvälisen Spotify -musiikin suoratoistopalvelun kanssa sekä loi Spotifyhin oman virallisen profiilinsa. Kaikki SJK:n musiikki ottelutapahtumissa, ravintolatiloissa ja muissa tapahtumissa, soitetaan Spotifyn kautta ja voit seurata mikä kappale kulloinkin soi eri tilassa tai mitä biisejä SJK:n eri listoilta löytyy. Ottelutapahtumien lisäksi SJK:n pelaajat tekevät sinne omia listojaan ja pääset siten hieman lähemmäksi omaa suosikkipelaajaasi musiikin välityksellä.

Vuoden 2018 ensimmäisen listan kokosi SJK:n ensimmäinen uusi pelaajakiinnitys Anders Bååth, joka liittyi SJK:n riveihin jo viime syksynä. Ruotsalaiskeskikenttäpelaaja on jo ehtinyt hurmata SJK-kannattajat kentällä omilla hyvillä otteillaan, mutta nyt katsotaan löytyykö miehen musiikimaussa suuria yllätyksiä ja kuinka suurta roolia musiikki näyttelee hänen elämässään?

Tämä on lista jota soitan ennen peliä. Kuuntelen sitä joko pukukopissa tai bussissa matkalla peliin. Sen sisältö vaihtelee aina silloin tällöin, kun löydän uusia biisejä tai kyllästyn vanhoihin, kertoo Anders Bååth.

Kuuntelen todella paljon musiikkia, sillä en tykkää kun on hiljaista. Joten kämpilläni soi lähes aina musiikki. Spotify on minulla käytössä nykyään aina, mutta ennen Spotifyta ostelin paljon CD-levyjä. Nykyään kuitenkin käytän oikeastaan vain Spotfyta. Juuri nyt minulla ei ole täällä autoa, mutta mielestäni auto on kaikkein paras paikka kuunnella musiikkia, Bååth kertoo.

Yleisesti kuuntelen aika rauhallista musiikkia, paitsi juuri ennen ottelua. Olen aika kaikkiruokainen musiikin suhteen, kuvailee Bååth musiikkimakuaan.

Entä osaako keskikentän kapellimestarina häärivä Bååth itse soittaa jotain soitinta tai onko laulua tullut harrastettua pelaamisen ohella?

En todellakaan ole mikään lahjakkuus laulamisessa, enkä osaa soittaa mitään soitinta. Mutta meillä oli juuri viime viikonloppuna joukkueen kesken oma sisäinen kilpailu, missä meidän ryhmämme voitti lauluesitys-osuuden. Ja tämä oli ensimmäinen kerta elämässäni kun voitin mitään laulukilpailuun viittaavaa, nauraa Bääth.

Löydät Anders Bååthin kokoaman SJK 2018 soittolistan Spotifysta ja tästä linkistä. SJK:n virallinen Spotify-profiili löytyy tästä.

OmaSp Stadionilla soi pelaajien lämmitellessä pelaajien itse valitsema lämmittelymusiikki ja pelaajien pukukopissa soi musiikki Spotify-listalta. Viime kauden lämmittelylista löytyy SJK:n Spotifysta, kuten kaikki muukin pelitapahtumassa soiva musiikki. Jopa kannattajien päädyssä on oma soittolistansa. Listoja tullaan päivittämään tämän talven aikana kohti kauden alkua mennessä. Myöhemmin myös sinulla on mahdollisuus vaikuttaa soittolistaan. Pysy kuulolla ja ota SJK seurantaan Spotifyssa.