123 456 7890

SJK:n puolustaja Jarkko Hurme teki toisena SJK:n pelaajana kaudelle 2018 oman Spotify-listansa. Ensimmäisen listan teki Anders Bååth.

SJK aloitti viime vuonna yhteistyön kansainvälisen Spotify -musiikin suoratoistopalvelun kanssa sekä loi Spotifyhin oman virallisen profiilinsa, joka löytyy nimellä SJK Seinäjoki.
Kaikki SJK:n musiikki ottelutapahtumissa, ravintolatiloissa ja muissa
tapahtumissa, soitetaan Spotifyn kautta ja voit seurata mikä kappale
kulloinkin soi eri tilassa tai mitä biisejä SJK:n eri listoilta löytyy.
Ottelutapahtumien lisäksi SJK:n pelaajat tekevät sinne omia listojaan ja
pääset siten hieman lähemmäksi omaa suosikkipelaajaasi musiikin
välityksellä.

Jarkko Hurmeen musiikkimaku poikkeaa selvästi muiden tähän astisten pelaajien listoista, sillä listalta löytyy paljon punk ja metal -biisejä. Se onkin huomattavasti lähempänä kannattajien soittolistaa, joka sekin löytyy SJK:n Spotify-profiilista.

– Yleensä aikalailla tuommoista samanlaista musiikkia tulee kuunneltua aina. Mutta kyllä minä tykkään joistain suomalaisistakin todella paljon. Varsinkin silloin kun on ollut pelaamassa tuolla ulkomailla, niin ne ajat on tullut kuuneltua aika paljon suomalaista musiikkia, kuten J.Karjalaista, Leevi and the Leavingsia, Juicea ja Eppuja. Mutta lähinnä se mitä tulee kuunneltua on juuri tämmöistä mitä tässä listassakin on, kertoo Hurme.

Ja Spotifylta sitä tulee kuunneltua. Ei tuu keräiltyä mitään levyjä, vaan lähes kaikki musiikki tulee soitettua Spotifylta.

Yleensä tulee kuunneltua musiikkia silloin kun olen yksin kotona tai kun joskus pääsee käymään kotipaikkakunnalla Oulussa, niin siinä ajellessa on hyvä kuunnella. Siellä autossa, pienessä tilassa, on hyvä laittaa jytät päälle, Hurme jatkaa.

Luurit päässä mies kuunteleekin sitten ihan muita juttuja.

Lenkkeillessä tulee kuunneltua enemmänkin radiopodcasteja ja semmoisia, niin saa ajatuksia muualle. Varsinkin jos se on semmoinen rauhallinen käveleskely, niin silloin on hyvä kuunnella vähän muita asioita siinä samalla, sanoo Hurme.

En osaa itse soittaa mitään soitinta, mutta kuten olen joskus aiemminkin sanonut, niin rumpujen soittaminen kiinnostaisi. Ehkä jossain vaiheessa alan sitä sitten harrastelemaan silleen puolitosissaan. Saa purkaa vähän aggressioita kannuja paukuttamalla, Hurme nauraa.

Joidenkin tutkimuksien mukaan ihmisen musiikkimaku on peruja omasta varhaisteiniajasta, kun ihminen oli noin 13-14 vuotias. Päteekö tämä tutkimus Jarkko Hurmeen musiikkimakuun?

Nyt kun miettii, niin juuri siinä ala-asteelta yläasteelle siirtyessä, sain kaverilta The Offspringin Smash-levyn. Pelkkiä hittejähän se levy on täynnä. Ehkä siinä on jotain perää, sillä vieläkin tulee kuunneltua niitä samoja biisejä mitä silloinkin. Joten voin tämän väitteen ainakin omalta kohdaltani todistaa oikeaksi, Hurme mietiskelee.

Pitäisikö Hurmeen nyt sitten päästä Seinäjoen Provinssi-festareille kesällä, kun juuri tuo samainen The Offspring tulee sinne yhdeksi pääesiintyjäksi?

No pitäisi ehdottomasti! Korttitili pitää varmaan ajoittaa siihen kohtaan, vitsailee Hurme nauraen.

Niin harvakseltaan pääsee muutenkin katsomaan hyviä bändejä, niin nyt kun tuommoinen nuoruuden bändi tulee tänne mun kaupunkiin, niin olisihan se hienoa päästä se sitten myös katsomaan, toteaa Hurme lopuksi.

Jännityksellä jäämme odottamaan mitä SJK:n päävalmentaja Tommi Kautonen tuumaa Hurmeen The Offspring intoilusta. Jarkko Hurmeen soittolistan löydät tästä linkistä.

SJK ja Jarkko Hurme nähdään tositoimissa Seinäjoella seuraavan kerran perjantaina 2.3. kun SJK isännöi Suomen Cupin lohkovaiheen päätösottelussa Vaasan Palloseuraa. Ottelu alkaa Wallsport Areenalla klo 19:00 ja ennakkoliput ovat myynnissä SJK:n verkkokaupassa ja arkisin klo 9-16 SJK Shopissa. Ennen sitä SJK vierailee Suomen Cupissa Pietarsaaressa FF Jaron vieraana, ensi lauantaina 24.2. klo 15:00. Otteluennakko tulossa torstai-iltana.